Siapa nak masuk bloglist blog LisaAfha, sila angkat tangan!!

Hye, miss nk join bloglist la pulak. psst: orang x de kerja,dok rumah goyang kaki. Hehe (Miss la tu)



Korang nak join x? tengok syarat2 kat bawah ni

Syarat pertama:
Tepek banner ni.aka. header blog lisa ni:). tajuk seperti tajuk entry ni. (done)

Syarat kedua:
Pastu cerita sikit pandangan korang tentang lisa, tentang blog lisa, bodek2 ke. haha (ringkas2 pun takpe) (done)

Bagi pendapat Miss, blog Lisa ni kemas and tersusun. Menonjokan ciri feminin sebab warna pink. Hehe, cuma satu je. Kedudukan nuff Lisa bahagian sidebar x tepat lah yunk. Kena letak kat atas sekali. Nanti Lisa ubah ye =)

Syarat ketiga:
Letak blog lisa dalam bloglist korang jugak. (kalau sudi):P... Miss x de bloglist lagi, nanti kalu dah ada..Miss letak ye. Hoho

Syarat keempat:
Hantar link ke komen. (done)





entry kreatif/best dapat special review dari lisa!

2 comments:

Lissa said...

salam.haiii.thanks join^^ lisa memang sengaja letak nuff kat sidebar cmtu. biar widget follower paling atas. hiksss~

miss lyzeer said...

owh..x pe lah kalu cam gitu. sebab benda ni pun pihak huff yang bagitau..hehe =)