Second BE dalam masa seminggu

Alhamdulillah beribu kesyukuran Miss panjatkan ke Maha Esa.. Miss dapat BE lagi lepas kempen BE yang first tamat minggu lepas . Sebenarnya tadi bukak nuffnang sebab nk tengok stat hari ni je. **Miss memang selalu bukak page nuff. hehe, thank en Nuff. Dah nak dekat setahun berblogging, baru dapat BE. Heee, xpa2..anyway, rezeki bulan ramadhan.



Nampak x..nampak x...Ha, korang tunggu apa lagi? Pi klik kat iklan digi tu..Auchh..haha. Nanti kalu miss dh kaya,boleh belanja korang makan ice cream =p

13 comments:

Green Apple said...

tumpang gembira... tahniah... patutlah banyak iklan kat sini... sy dah menderma dibulan Ramadhan ni... hehehe...

miss lyzeer said...

thanks =)

Mira Peminat Coklat said...

salam singgah liz ;-)

miss lyzeer said...

jemput singgah =p

adi & muni said...

miss..dtg jenguk2..tahniah..

miss lyzeer said...

welcome..nanti miss ajar muni ye =)

Puan Kutu said...

hehe rezeki ramadhan..:)

miss lyzeer said...

itulah puan kutu =p

aleen aiden said...

wah...dapat duet raya lebih la dari nuff ye.jeles2.hu3

HAZWAN17 said...

wah tahniah la..untung la...

miss lyzeer said...

hehe..boleh la

saya_arief said...

tahniah2.

bp said...
This comment has been removed by the author.