Blog baru Miss

Hye reader...Alhamdullilah, Miss maju setapak lagi dalam dunia berblogging. Kalau korang perasan, Miss ada berblogwalking ke blog korang menggunakan alamt blog Miss yang baharu. Tapi..tapi dan tapi, ini x bermakna Miss x hiraukn blog Miss sekarang ni. Cuma, blog yang kedua ni adalah kerjasama Miss dengan Razz Espada. Artikel-artikel yang ditulis (dicopy) adalah berkaitan how to make money. 

Thats why nama url dia "http://money-making-from-home.blogspot.com/ ". Blog ini boleh di katakn universal dan readernya adalah daripada seluruh pelusuk dunia sebab bahasa pengantraan adalah bahasa inggeris. Miss harap reader semua memberi sokongn dan jengok2lah ke blog yang diberi nama "Razz Espada & Miss Lyzeer" ni.


Klik sini untuk ke blog kami..=)

It's on the 29th May. It's in 1U. It's the announcement of winner for #DutchLadyWMD. So have you been stickin' close to caramel?

It's on the 29th May. It's in 1U. It's the announcement of winner for #DutchLadyWMD. So have you been stickin' close to caramel?

Result Peperiksaan Jan-Mei UiTM 2011


Hye reader..X sabar2 nak tahu result peperiksaan Jan-Mei 2011. Ye lah setelah berpenat lelah, masing2 harapkan yang terbaik kan. So, 25 Mei 2011 akan menjadi penentu atas usaha korang tu. Good Luck semua. 

Seperti yang semua orang tahu, mesti down punya system first day result keluar. So, Korang tengoklah next day nye ye.. =)

Kenapa aku masih solo??

Hot u tajuk ni..Auuu..Haha, entry ni khas untuk kamu2 n saya2 yang sehingga sekarang masih single trang tang2..=)
Entry ni di ambil dari bloh i luv islam dan telah di olah "sedikit" oleh Miss supaya lagi mudah difahami oleh kamu and Miss sendiri.
Jodoh pertemuan langsung x dak  kaitan dengan keturunan. Hanya belum sampai masanya. Ia bagai menanti jambatan untuk keseberang. Kalau panjang jambatannya, jauhlah perjalanan kita dan ada orang yang jodohnya cepat sebab jambatannya singkat.
Kalau umur 25 tahun still single x pe lagi kot. Kalu dah 35 pun x dak apa2, org kata suam2 kuku if selama usia ni kita membina kecemerlangan.
"Wanita baik untuk lelaki yang baik, sebaliknya wanita jahat untuk lelaki yang jahat. Yakinlah pada janji-Nya kerana kita orang yang beriman."
Biar lambat jodoh asalkan mendapat Mr. Right dan biar seorang diri daripada menjadi mangsa lelaki yang tidak beriman kemudian nanti.
Memang kita mudah tersilap mentafsir kehidupan ini. Kita selalu sangka, aku pasti bahagia kalau mendapat ini.
Tips: Daya tarikan yang sebenar berpusat di hati yang murni. Berusahalah untuk mencuci hati anda daripada semua perasaan yang negatif terhadap semua orang di dunia ini.
Hakikatnya, apabila kita benar-benar mendapat apa yang kita inginkan itu, ia juga datang bersama masalah.
Kita juga selalu melihat orang memandu kereta mewah dan terdetiklah dihati kita, alangkah bahagianya orang itu.
Hakikatnya, apabila kita sendiri telah memiliki kereta mewah, kita ditimpa pelbagai karenah.
Tidak mustahil pula orang yang memandu kereta mewah terpaksa membayar lebih tatkala berhenti untuk membeli durian di tepi jalan.
Ketika anda terperangkap dalam kesesakan jalan raya, motosikal mencelah-celah hingga mampu berada jauh dihadapan.
Anda pun mengeluh, alangkah baiknya kalau aku hanya menunggang motosikal itu dan cepat sampai ke tempat yang dituju.
Padahal si penunggang motosikal sedang memikirkan bilakah dia akan memandu kereta.
Bukan semua yang anda sangka membahagiakan itu benar-benar membahagiakan.

Tips: Agar mudah orang sayang, cuci hati dengan jaga ibadah, solat taubat, beristighfar, baca Al-Quran, maafkan orang lain, meminta maaf, bersedekah dan berfikiran positif.
Bahagianya mungkin ada tapi deritanya juga datang sama. Semua benda pasti ada baik dan buruknya.
Demikian juga perkahwinan.
Ia baik sebagai saluran yang betul untuk melepaskan syahwat tapi ramai juga orang yang berkahwin hidupnya semakin tidak terurus.
Ramai orang menempah neraka sebaik melangkahkan kaki kealam berumahtangga.
Bukankah dangan ijab dan Kabul selain menghalalkan hubungan kelamin, tanggungjawab yang terpaksa dipikul juga turut bertambah?
Bukankah apabila anda gagal melaksanakannya, anda membina dosa seterusnya jambatan ke neraka?
Berapa ramaikah yang menyesali perkahwinan padahal dahulunya mereka bermati-matian membina janji, memupuk cinta kasih malah ada yang sanggup berkorban apa sahaja asal impian menjadi nyata?
Jika tidak sanggup bergelar isteri tidak usah berkahwin dulu. Jika merasakan diri belum cukup ilmu bergelar ibu ayah, belajarlah dulu.
Jika belum bersedia untuk bersabar dengan karenah anak-anak, carilah dulu kesabaran itu.
Jangan berkahwin dahulu sebab kenyataannya ramai yang tidak bersedia untuk melangkah tetapi setelah melompat, akhirnya jatuh terjerumus dan tidak jumpa akar berpaut tatkala cuba mendaki naik.
Berkahwin itu indah dan nikmat bagi yang benar-benar mengerti segala tuntutannya. Berkahwin itu menjanjikan pahala tidak putus-putus bagi yang menjadikannya gelanggang untuk menjadikan syurga sebagai matlamat.
Kita boleh berkomunikasi melalui fikiran. Hantarlah kasih sayang dan hasrat murni anda terhadap pasangan dengan gelombang fikiran ini secara berterusan hingga berjaya.
Berkahwin itu sempadan dari ketidaksempurnaan insan kepada kesempurnaan insan bagi yang mengetahui rahsia-rahsianya.
Berkahwinlah demi Tuhan dan Nabi-Nya, bukan kerana perasaan dan mengikut kebiasaan.
Jodoh usah terlalu dirisaukan, tiba masanya ia akan datang menjemput, namun perlu juga anda membuka lorong-lorongnya agar jemputan itu mudah sampai.
Kadangkala Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya, kemana menghilangnya sinar. Rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi. ( suka ayat ni )


Ni barulah M-pop


Korang setuju x ngan pendapat Miss. Performance adam and the geng memang gempak. Miss pernah tengok live dia menari.. cam nak runtuh stage tu..haha. Nice sesangat.

So, sesapa yang berhajat nak tubuhkan group pop..Please make sure korang nya performance setanding  ngan diorang ni yang di gelar VIP ataupun lebih hebat dari diorang. X de lah malu nak ngaku saya peminat M-pop..=) 

**Sekadar nasihat

Artis: VIP
Lagu: Lagu sedih

Contest Friends Forever

Another contest Miss join dalam masa x sampai 24 hours..nampak sangat x de keja kan..=)

Contest ni dari blog shafmechy. Untuk pengetahuan korang, contest ni siap dapat tajaan lagi tau. Cayalah...=p. Syarat2 dia pun x susah. Kalu Miss yang buat contest, siaplah korang ( Pastu x de orang join baru padan ngan muka Miss kan..haha) Hadiah dia pun boleh tahan..eheh. Jomlah kita sama-sama memeriahkan pertandingan niyh =p

Nak tau syarat2 penyertaan dengan lebih lanjut? Klik here
Then, setelah mencari dan mencari, terjumpa gak gambar ni..walaupun ada lagi gambar yang best, tapi entah kat mana..So, the memorable memory, jeng2..


Inilah dia muka budak2 mekanikal pompuan yang suka makan bersepah2. Kami tetap akan makan jugak sebab perut minta di isi walaupun berpiknik di tepi lif..eheh. Ni zaman muda2..sekarang? Still bersama mengejar cita2. Insya Allah selamanya.

P/s: Miss Lyzeer tidak mempunyai akaun FB =P

Inilah nama2 bertuah yang telah ditagged oleh Miss

My Precious Follower

Salam Satu Malaysia semua reader.. Miss nak ngenyih sampai nampak gigi sebab Follower Miss dah cecah angka 300. (Baru 300 dah nk berlagak..huh)

Miss x kisah korang nk cakap apa pun sebab blog Miss ni x lah sepopular blog senior2 yang lain..300 dah cukup banyak bagi Miss and Miss nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sesapa yang sudi jengok ke blog Miss yang x seberapa ni..

Disebabkan Miss dah berjanji yang angka 300 ni menjadi penanda aras yang baru kepada blog Miss...So, Miss nak bagi award kepada follower Miss yang ke-300.


Sebenarnya Miss berniat nak bagi hadiah saguhati kepada follower yang ke 300 ni tp disebabkan Miss x kerja lagi..ongkos pun x berapa masyuk..So, Award ni jelah Miss boleh bagi...harap terima.


Hehe, Miss nak story skit pasal Follower Miss yang ke-300 ni. Kat bawah ni header blog cik fatima..


Nama empunya tuan blog sharifah fatimatuzzahra. tp boleh panggil fatima je . . Cik adik yang cute miut ni stay pekan. Dia suke kwn dgn spe sje dan yang penting, dia adalah seorang yang happy go lucky. Miss rasa fatima adalah blogger baru..So, jom lah kita support fatima dengan singgah blog dia n jd follower fatima..Nice =)

Contest Gambar Giler Pink

Miss join contest ni..kalau ada rezeki, boleh la kot menang. So, korang2..jom lah kita memeriahkan contest ni..kepada girlz, mesti banyakkan korang berposing ngan baju2 and barang2 yang merwarna pink..Kan,,kan, So, jom lah join =)

Klik kat sini untuk ketahui syarat2 contest

Gambar ni di ambil masa hari raya 3 tahun yang lepas. Tema hari raya tahun tu ialah pink and purple. Love those colours la..hehe. Gambar yang Miss rasa giler pink adalah....


Miss rasa best nak follow blog kamu sebab:
1) Miss rasa blog ni cute, comel, lovely..hehe
2) Empunya blog pun cute gak en..
3) Miss nak tambah kenalan lorr..hidup kena bermasyarakat...=P

Blogger2 bertuah untuk di tagged oleh Miss adalah

Miss Lyzeer

Hajimimashite...mina san wa. Watashi wa Miss Lyzeer desu. Dozo yorushiko. =)
Hai semua. Saya Miss Lyzeer. Nice to meet you. Sihat semua?

Sebenarnya Miss x nak lah cerita pasal benda ni. Tapi byk jugak orang yang tanya..kenapa nama Miss ni Miss Lyzeer. Kalau nak ikut logik la kan..

Miss = Cik (saya x kawin lagi,,eauuu..hehe )
Lyzeer = Liza (Macam mana leyh terpesong jadi Lyzeer ni...penin2)

Adalah sejarah sesama kengkawan masa Miss tingkatan 4 lagi. Biarlah rahsia menjadi rahsia. Tapi apa yang penting adalah pronouns or cara sebutan Lyzeer tu.

Lyzeer  Lazer ( Ala-ala cam mulut laser la kan )
**Perlu di ingatkan..Miss ni adalah seorang yang agak pendiam dan sukar didekati kerana ramai orang menyangkakan Miss adalah sombong pada first impression diorang. (Sebenarnya kalau dah kenal, Miss ni x delah sombong sangat..haha)

So, nak kena sebut macam mana niyh?

Lyzeer = Laizserr ( Mula2 nak sebut memang cam nak tergeliat lidah skit tapi..practice make perfect kan..selamat menyebut)



Hot Activities

Assalammualaikum dan salam satu Malaysia Miss ucapkan kepada semua reader. Hye2...Kepada semua student u terutamanya UiTM yang kini sedang berbulan madu ekoran cuti 4 bulan ni..selamat bercuti. Dah rancang nak pergi mana2 ke? Kalau x da..Miss dah buat senarai2 aktiviti yang korang boleh buat sepanjang cuti ini..

  1. Kuak Lentang 360  kat atas katil masing2 selama mana yang korang nak.
  2. Bertapa depan TV selama 24:7
  3. Sertai acara makan beradap kat meja makan selang 5 minit.

Ok x ? Ke korang dh buat aktiviti2 tu ataupun sedang berlangsung dengan maha hebatnya..haha, nice lol. Bosan dah, korang cuba lak aktiviti kat bawah ni

  1. Pak Ngah2 dan Mak Ngah2 sekalian, dari korang dok goyang kaki kat umah..pegilah cari keja. At least x de lah menghabiskan beras kat umah je..(Macam Miss, x dpt2 kerja lagi..penat dah cari..SEDEY.
  2. Buang lemak kat badan tu dengan pergi berjongging tiap2 pagi and petang.
  3. Dah rasa2 setahun dua x pernah balik kampung?..pergilah jengok2 tok ke tokwan ke..sementara diorang masih ada =)
  4. Ada kebun? Apa salahnya berbakti kat tanah sekali sekala kan..eheh. boleh jugak dapat hasil nanti.

Selamat mencuba =)

Cute...=)

Assalammualaikum dan selamat malam semua. Harap semua menjalani hari yang indah. Dulu-dulu...ala dulu-dulu lah..masa blog Miss baru berusia sebulan dua. Ibarat bayi yang baru dilahirkan, Miss selalu rasa cute sangat bila Miss jumpa blog blogger2 lelaki..haha

Sebabnya..sebabnya, entah..mybe susah nk jumpa kot. Kebanyakkannya Miss jumpa blog blogger2 perempuan. And sorry to say, kebanyakkan blogger2 perempuan lebih gemar menjadikan blog sebagai medan untuk meluahkan perasaan ataupun dengan istilah lain nya "Open diary" . Eheh, x salahpun sebenarnya....seperti kebanyakkan blogger2 suka cakap " Blog aku, suka hati aku lah kan ". Termasuklah Miss, Miss pun suka gak guna ayat tu..Cam best plak kan.

Pastu, bila ter jumpa blog blogger2 lelaki ni, dalam hati Miss terdetik " Comel gak lelaki pun ada blog ".

Then, bila blog Miss dah meningkat remaja**sekarang (almaklum pembesaran blog Miss ni lambat..terbantut skit) rupa-rupanya ramai jugak blogger2 lelaki. Tapi dalam hati Miss still rasa Cute plus Cool..Hehe

M-pop - gula2

Gila ketinggalan Miss ni kan..tajuk dah basi dah baru nk cer..
Lek lu pak ngah and mak ngah sekalian..jangan gelabah..Miss bukan nak story diorang..
First, cuba korang belek2 gambo diorang2 ni kat bawah..


Cun gak gambo ni di edit kan...macam

x pun macam group ni....hurmm


K lah..kita seharusnya memperjuangkan industri musik tanah air kan..sekurang2nya group gula-gula ni nak mevariasikan musik tempatan yang statik di tahap sekarang je kan..perlu ke..eauu
Cuma satu je x manis...pakaian diorang tu terlalu sopan dan sangat sesuai dengan budaya kita di malaysia ni..hurmm

Korang rasa2 la kan..kalaulah nama2 kat bawah ni mewujudkan satu group m-pop macam group gula-gula tu..mantap x? haha

Shila - suara ok, sebab tu boleh jadi finalis OIAM
Ainul - Pelakon baru..cun jugak

Juliana evans - Jadi dancer pun ok

Ni..hurm x hingat pulak nama dia

Intan ladyana yang tinggi lampai

Eh..eh..Kila pun termasuk dalam senarai Miss la..haha

Anak dara meletop kat Malaysia ni..sapa x kenal kan..
Diana - Suara ok..cun plak tu

Scha Al-yahya ..Tinggi, cun..boleh la kot jadi dancer
Lastly, kita bagi se kecik ni jadi leader..terbaik arr..terror nyayi, tarian tok sah cakap
Ni Miss nak habaq kt reader sekalian..Apa yng Miss tulis ni adalah apa yang Miss fikir dan Miss rasa. Kekadang kesian pulak Miss tengok group gula-gula ni n 24:7 ni. Banyak sangat kena kutuk, belum release single..dh macam2. Tapi itu lah..Pakaian diorang sangat x sesuai ngan masyarakat Malaysia.
Lepas ni Miss percaya akan muncul group2 pop yang lain..hurmm

Disebabkan Miss adalah peminat group Korea..Miss rasa mutu m-pop n k-pop tersangatlah berbeza..bagai langit ngan bumi. X leh challenge langsung. At least kalu suara x sedap tu..pleaselah, tarian jgn la cam adik2 miss yng sekolah rendah tu pun boleh buat gak..Malu seyh..

Lagi Ujian Menentukan Otak Kanan atau Kiri

Suka betul Miss post pasal benda ni kan...suka2

Miss sebenarnya dah banyak buat test cam gini, boleh dikatakan hampir semua test yang Miss buat menunjukkan Miss x dominan bahagian mana2 otak 50-50, so korang cam mana pulak eee?

Kita tengok test ni..korang silangkan jari kanan ngan kiri, macam biasa..then tengok ibu jari mana yang paling atas? Kalau jari kiri atas kanan..maksudnya, korang menggunakan otak kanan.


Sekarang cuba silangkan tangan, ala cam korang biasa buat kalu boring tunggu bus ke...tunggu pakwe, makwe datang lambat..haha


Description dia pun sama gak, kalau kiri atas kanan..then korang guna otak kanan leh ye.

Silang kaki pun..sama


Sebenarnya, otak kanan memberi efect kepada bahagian tubuh belah kiri. So, kalu korang ni kidal..then,memang terang and bersuluh korang sedang menggunakan otak kanan.

Asal Miss ni asyik cakap otak kanan je...well, sebenarnya macam entry yang lepas..otak kanan ni lebih kreatif, berimiginasi dan berwarna-warni. Manakala otak kiri ni organize, suka pada nombor dan istilah lain skema la.

Most of guy adalah otak kanan, manakala perempuan otak kiri..Betul x? Kalau boleh seimbangkan dua-dua adalah terbaik macam gambar perempuan yang berpusing tu..boleh dikatakan korang boleh sampai tahap genius la if boleh tengok 2-2 arah pergerakan. So, kita yang control pergerakan perempuan tu..bukan perempuan tu yang control kita..hehe

p/s: Miss pernah dengar tips ni..kepada sesiapa yg berotak kiri and nk seimbangkan penggunaan otak kanannya..korang kena jalan laju-laju. Selalunya kalau lenggang kangkung masa jalan tu..try jalan cam teminator pulak..speed 10 pakai..hehe

Ady putra

Apahal lak Miss nk story pasal Ady Putra malam-malam nih..Blog aku, suka hati aku la...Hissyh, x de la..main2 je. Td Miss layan Mentor 5, Pastu lak Ady Putra dijemput untuk jadi kejutan atas stage. Makin berusia, makin hensem seyhh...haiyhh. K lah, jom kita kenal ngan brader yang bernama Ady Putra ni..


Sekali pandang sama x dengan brader kt bawah ni pulak?

Yang pasti dua-dua pun hensem...haha..gatal pa pulak Miss ni malam2

Jom layan bio  Ady Putra ni 

Name: Mohamad Hadi Putera Bin Halim
Nickname: Putra
Date of birth: 26 February 1981
Siblings: Youngest of 3 siblings
Height: 174 cm
Weight: 72kg
TV Biograhies: Haryati2, Kelahiran Yang Teristimewa,Dakapan Senja,Kasih Relaku Pujuk, Mya Zara,Aku Cinta Padamu
Education: Diploma Kejuruteraan Penerbangan(Institut Pendidikan Teknikal Singapura)
Favourite colour: Orange
Hobbies: Singing, scuba diving, travelling and thinking
Favourite Actor/Actress: Johnny Depp and Hritik Roshan, Kuswadinata, Rosyam Nor 


Dan tidak dilupakan, dia sudahpun berumah tangga..ehe



Otak Kiri atau kanan?

Fungsi otak kanan berkaitan dengan:
  • Imaginasi
  • Berfikir secara kreatif
  • Irama
  • Khayalan
  • Emosi
  • Ilham
  • Intuisi (gerak hati)
  • Warna
  • Muzik
  • Apa saja aktiviti-aktiviti kreatif.

Fungsi otak kiri
  • Mengingati ilmu, pengetahuan atau maklumat
  • Menyimpan data dan fakta
  • Menganalisis
  • Memahami logik, bahasa dan matematik
·    
    UJIAN MENENTUKAN ANDA OTAK KIRI ATAU KANAN

        1. Sila sebutkan WARNA bukan TULISAN.


 
·    OTAK KANAN : Berusaha mengucapkan WARNA
 OTAK KIRI : Berusaha mengucapkan TULISAN. 
     
     2. Lihat gadis ini,dia berputar mengikut arah jam atau lawan jam



Jika anda melihat gadis ini berputar lawan jam maka anda menggunakan otak kanan. Jika anda melihat gadis ini berputar mengikut arah jarum jam maka anda menggunakan otak kiri. Beberapa orang dapat melihat gadis ini berputar kedua arah, tetapi kebanyakan orang melihat hanya satu arah. 
    
    Jika korang dapat menukar-nukar arah berputar tanpa melihat salah satu arah dan tanpa merubah pandangan anda, maka IQ korang diatas 160 yang hampir setara jenius level. Menurut sumber, hanya 14 % populasi di Amerika dapat melihat gadis ini berputar dua arah.
·       

2) 

Freemason

Post terbaru ni adalah tambahan ilmu kepada kita2 tentang Freemason. Korang tau freemason ni sebenarnya apa? Miss rasa, artikel kat bawah ni mungkin dapat membantu serba sedikit dalam memahami maksud freemason. 

Sejarah awal Freemason dan matlamat pergerakan
 
Freemason adalah sebuah organisasi yang sangat bersifat rahsia. Freemason dicetuskan oleh para Ksatria Templar (Pejuang Salib) yang pulang ke Eropah dari Jurusalem setelah kalah dari perang salib.

Untuk bacaan lanjut di Wikipedia sila lawati link ini http://ms.wikipedia .org/wiki/ Freemason dan buku tulisan Harun Yahya di http://www.harunyah ya.com/globalfre emasonry_ introduction. php (buku boleh juga di download di link ini).

Secara ringkasnya, ada pelbagai teori tentang sejarah awal pergerakan ini, antaranya adalah apabila Freemason dikaitkan dengan Kesatria Templar atau sekumpulan kecil pasukan kesatria yang telah memerangi tentara Islam di Jerusalem.

Terdapat pelbagai legenda dan teori lain mengenai asal-usul kewujudan Freemason. Ada yang mengaitkannya dengan kultus Iris-Osiris pada zaman Mesir kuno. Ada pula yang mengatakan bahawa ia ditubuhkan pada abad ke-2 SM oleh ahli kitab atau pendeta Yahudi daripada mazhab Essene.

Sesetengah ilmuan Freemason berpendapat bahawa bahawa Freemason menjejak akar umbi mereka kepada pembinaan Haikal Sulaiman (King Solomon’s Temple) di Jerusalem pada 967 S.M. Asas cerita itu tertumpu kepada seseorang yang bernama Hiram Abiff yang mendakwa mengetahui rahsia Haikal Sulaiman.

Maka berdasarkan teori-terori asal usul ini, pendapat umum mempercayai selain daripada pergerakkan ini menjalankan aktiviti-aktiviti kepentingan Yahudi dan zionis yang berselindung disebalik sosial, ada juga mempercayai bahawa matlamat akhir pergerakan ini adalah untuk membina semula Kuil Nabi Sulaiman di atas robohan Masjidil Aqsa. (rujuk: www.Islamonline. net ).

Aktiviti ritual dan kerahsiaannya

Pergerakan ini konon tidak membenarkan perbincangan mengenai hal agama dan plolitik dibawa kedalam setiap perjumpaannya di ‘Lodge Manson’nya (rumah pergerakan), kesemua bentuk Freemason berkongsi moral dan metafizik yang sama dan yang biasanya juga termasuk perisytiharan perlembagaan terhadap kepercayaan kepada satu Tuhan Yang Maha Agung (sumber: wikipedia).

Apa sebenarnya yang berlaku dan bagaimanakah ritual-ritual mereka menjadi satu kerahsiaan yang amat kuat, sehinggakan semasa perjumpaan dijalankan pekerja-pekerja biasa dirumah pergerakan tidak dibenarkan melihat dan semua pintu dan tingkap ditutup rapat. Ada pendapat yang mengaitkan ritual-ritual mereka bersumberkan amalan kono Yahudi. Namun begitu, pada masa sekarang ini terdapat banyak amalan ritual mereka ini yang telah tersebar luas di dalam youtube, para pembaca boleh lawati contoh di link ini:http://www.youtube. com/watch? v=HyuhhH2g5lY

Penipuan yahudi dalam microsoft word!! Baca!!!

Cuba buat dan tgk...

1. Bukak Microsoft Word korang. 
2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY .Q33 NY ni adalah number pesawat yang melanggar WtC tu.. 
3. Tukar saiz font tu kepada saiz 48 or berapa2 je asal nampak jelas dan terang.
4. Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada font Wingdings 1. Apa yang korang nampak? 
Allahuakbar .. sesungguhnye benda ni dah lama wujud tanpa sesiapa yang menjangkakannye ... 
Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang melanggar SATU OBJEK seolah-olah WTC (menara berkembar tu) .. 

Kemudian ada lambang tengkorak dan lambang yahudi ....dah cube dan mmg btol........ ..... SUBHANALLAH. ... Cubalah...dan sebarkan

Naruto



Nama manja : Uzumaki Naruto

Makanan kegemaran: Ramen seolah-olah bertindak sebagai penghubung antara Naruto dengan sesiapa yang sudi membayar bil nanti.

Gelaran: "Ninja Bising, Mustahil untuk Dijangka dan Hiperaktif Nombor Satu"

Ayah : Hokage ke empat, Naruto Namikaze Minato

Emak :Uzumaki Kushina

Sifat best : Berjiwa kental, X berputus asa, thats why kau sentiasa di hati...hik2

P/s: memang aku x de keje kan..layan je lah korang