Segmen Bersama Puanbee.com : Review Blog

Dup..dup..dup..heee, Miss rasa berdebar2 pulak nak tulis post ni. Almaklum first time join segmen. Segmen Bersama Puanbee pulak tu. Kiranya PuanBee akan mereview blog kita larh.

Jap2x.berpeluh2 dahi Miss..Fuhh, sebab puanbee ni kan blogger yang berpengaruh. Tarik nafas panjang2..hehe, yeah..Miss dah bersedia untuk direview oleh puan bee dan segala kritikan dan pujian akan diterima dengan seikhlas hati demi memperbaiki mutu dan keunggulan blog Miss ni..Hehe

Jom tengok kriteria2 yang Puanbee letak untuk mereview blog

1- kedudukan widget/gambar
2 -speed blog dan alexa ranking bee akan serta kan tips sekali.
3- Post korang terdahulu yang bee rasa menarik dan patut di ketengah kan.

Amacam? Nak join..klik banner bawah ni ye


”tag2″



2 comments:

puanbee said...

hai miss.. kalau join segemn ni kena basabar banyak lah PB buat bile sempat aje tau ..terima kasih banyak yee

miss lyzeer said...

xpa2....miss akan tunggu dengan penuh kesabaran =)