Lisa Surihani bakal amalkan "Diet Dukan"

Hello semua. Opps, assalammualaikum kepada yang beragama Islam and selamat malam kepada yang lainnya. Pagi tadi masa Lezza dok kusyuk drive sambil layan radio ERA.fm (ok, memang kelakar habis JOHARA pagi di ERA) sempat pulak promote kan, tau x apa news yang agak memeranjatkan Lezza. Berita (lebih kurang macam ni la bunyinya)..pelakon terkenal Lisa Surihani akan mengamalkan diet yang diguna pakai oleh Kate Middleton kerana berat badannya telah naik sebanyak 4 kg. 

Sebelum Lezza nk membebel dengan lebih panjang, meh Lezza nk share sikit info pasal Lisa Surihani. 


"Berat sebelum kahwin 46 kilogram dan sekarang telah bertambah kepada 50 kilogram dan saya gembira dengan peningkatan itu kerana berat badan saya dibawah paras ideal sebelum ini," from Lisa Surihani larhh


Daripada pembacaan Lezza daripada beberapa blog, Lisa Surihani gembira sebab berat badannya dah pun meningkat. Tapi alih-alih dengar kat radio ERA tadi, dia berhasrat untuk mengamalkan diet Dukan Diet seperti yang dipraktikkan kebanyakan wanita Perancis dan isteri kepada Putera William iaitu Kate Middleton.


Tapi, kalau tengok gambar terbaru dia (pic atas) memang nampak agak berisi. Orang sedang bahagia katakan =p. Hehe, Patutlah Lezza pelik.... tadi masa Lezza tengok statistik kat Nuffnang, bukan main banyak lagi orang search Dukan Diet kat blog Lezza ni. Sebenarnya Lezza dah lama post pasal Dukan Diet ni. Cuma, mungkin ramai yang x tahu pasal diet ni sebelum ni. Then..jeng jeng, nak tahu ke macam mana sistem diet ni. Uhhh, dah x sabar2 semua ye. Senang je, meh klik SINI.

Lepas ni ramai lah yang akan kurus persis Kate Middleton tu. Apa2 pun semoga berjaya kepada sesiapa yang nk cuba diet ni. Yang penting keazaman kena tinggi and cekalkan hati. Good Luck semua, muah muah =)

Nuffnang nak bagi USD50,000

Assalammualaikum semua...Apa khabar? Sihat..Hari ni Lezza nk join satu contest yang dibuat oleh nuffnangX. Hadiah dia memang gempak habis. Jom kita kasi tengok iklan kat bawah ni.






See, banyak tu USD10,000. Nak join contest ni senang ja, klik SINI. Tapi sebelum lezza ajar macam mana nak join, jomlah follow blog Lezza kat nuffnangx ni dulu. Hameh..hameh, tapi Lezza x paksa pun. Seiklasnya lah ok. Meh sini Lezza nk ajar macam mana nk follow blog Lezza.

1. Login kat SINI. Nanti korang akan nampak page kat bawah ni.




2. Sign in guna facebook or email. Tapi memandangkan ramai yang dah ada facebook, Lezza tunjuk macam mana guna fb jelah ye. Klik Sign in with Facebook. Tapi rasanya kalau email pun sama je kot. Follow je instruction dia. 





3. Don't save device


6. Go to App



7. Type nama blog Lezza kat ruangan yang disediakan. http://misslyzeer.blogspot.com



8. Klik kat button sebelah ruangan tadi.



9. Tekan je follow



10. Dah siap...Nampak ja macam banyak sangat step kan. Tapi sebenarnya, just klik2 ja. Lezza letak banyak step sebab nk memudahkan korang faham. Itu je. Anyway, thanks sebab follow. Nanti Lezza buat tuto macam mana nk join contest ni ok =)

Ok, sesapa yang dah join contest ni and nk promote korang guna tutorial Lezza ni..... buat macam ni

Tekan Ctrl and C serentak

Satu lagi...hehe, jangan la lupa kreditkan ke blog ni ye. Then..ni khas untuk blogger je k, kalau korang dah follow blog Lezza, jangan lupa leave komen kat ruangn komen. Nanti bolehla Lezza follow blog korang pulak kat nuffnangx. Love you all. Muah muah =)


Pintu Ke Neraka dijumpai di Gurun Karakum

Meh sini..meh sini. Lezza ada penemuan baru nak share dengan semua pembaca "Lezza De Blog"...Grrrr, sejuknya office ni hari ni, dah nk naik beku. (sorry, dah lari topik pulak). Semua orang tau neraka tu apa kan? Lezza x nak la membebel panjang pasal benda ni. Ye la, banyak benda yang nk kena belajar pasal ilmu agama lagi. Hmmm...Tapi, topik yang Lezza nk cerita adalah "Pintu Ke Neraka" dijumpai di Gurun Karakum yang terletak di Turkmenistan. OMG, seriusly.....rupa-rupanya kat dunia ni pun ada "Pintu Ke Neraka" X percaya?...meh Lezza share gambar. Tengok bawah ni k...


Sekali pandang pic kat atas tu, mungkin ramai di kalangan kita akan menyangkakan gambar ini adalah salah satu adegan daripada filem sains fiksyen. Sila percaya apa yang anda lihat. Gambar kat atas ni x nampak sgt yang lubang tu besar kan. X pa2...kasi tengok pulak pic kat bawah ni.


Gambar kat atas ni menunjukkan yang dua orang dewasa sedang melihat "The Door to Hell". See, betapa besarnya saiz lubang ni. Macam mana lubang ni terjadi? Lubang yang sangat besar yang wujud di tengah2 gurun ini juga bukannya terjadi akibat daripada mana2 peperangan mahupun semulajadi. Kawah ini dibuat oleh  ahli-ahli geologi lebih daripada 40 tahun yang lalu dan api di dalam kawah tersebut telah membakar sejak itu.

Inilah tempat yang dipanggil sebagai Derweze in Turkmenistan ataupun lebih dikenali sebagai "Pintu ke Neraka" oleh penduduk setempat. Cerita yang sebenarnya macam ni. Pada tahun 1971, ahli Ahli geologi Soviet telah menggali lubang  di gurun tersebut dan telah berjaya menemui gas asli yang sangat banyak dikawasan itu. Malangnya, tanah dibawah lubang tersebut runtuh dan meninggalkan "Giant Hole" seluas 70m diameter. 

Ditakuti lubang itu akan menyebabkan pembebasan gas-gas beracun pasukan, ahli geologi tersebut memutuskan untuk membakarnya. Mereka mengharap agar api yang digunakan untuk membakar gas asli akan padam beberapa hari sahaja tetapi gas itu masih terbakar sehingga ke hari ini. Warna api yang seakan keemasan boleh dilihat disekitar daerah itu yang mempunyai kepadatan penduduk seramai 350 orang.


So, pembaca yang disayangi sekalian. Pertama, "The Door to Hell" adalah nama lubang besar tersebut. Jangan la pulak ada yang percaya lubang tersebut akan membawa korang ke neraka. Kalau waktu siang, cahaya dia x berapa nak nampak sangat. Tapi, kalau malam..memang cantik. Kedua, kejadian ni memang pelik. Why? Sebab pembakaran dia x sudah2 dah nak masuk 40 tahun. Mesti ada something yang relevan untuk para saintis rungkaikan. Memang misteri. Then, x bahaya ke kesan dari pembakaran tu? Ketiga, dengan adanya "The Door to Hell" ni, Turkmenistan mula dikenali dikalangan pelancong. Bagus2...


Eh..korang nak menang hadiah x? Senang je..kepada sesiapa yang ada blog lah ye. Kat bawah ni ada senarai Give Away yang sedang berlangsung. So, cepat2 lah join. Kalau ada rezeki, bolehlah menang hadiah. Syarat2 dia pun x susah =)







Cara mudah dapat hadiah

Nak tahu cara mudah dapat hadiah. It easy as that, korang serious nak tahu. Oke, Lezza x keberatan nk share satu ilmu ni dengan korang semua. Khas untuk pengunjung Lezza de Blog. Ok, siap2 semua pencil dan kertas (org dah x main pensil ngan kertas, guna phone ja =p). Apa2 je lah k.


Ni ha....korang join la GA yang berlambak2 ni. Syarat2 GA pun x sesusah syarat2 contest. Follow je semua rule. Cuma yang kureng sikit ni...GA banyak bergantung kepada luck. Harap luck korang baik and luck Lezza pun baik. Semua GA yang Lezza listkan ni belum tamat tarikh lagi. So, jangan dok tenung ja blog Lezza ni lama2. Cepat bertindak sekarang....kekeke

Orion Giveaway by Asyqin Azahar



Korang minat Ipad , Iphone dan Fixie ?
Nak beli tapi xde duit ?
Jom sertai giveaway nie !
Free as a gift

Nak join macam mana? Klik je kat banner atas tu, Lezza dah tolong linkkan =)



GAME RULES :

1. Wajib follow " Blog Asyqin Azahar "
2. Wajib like page blog nie : ini punya page



WHAT TO DO ?

1. Berikan sambung ayat ni, 

 Saya nak menang ..... sebab .....

( tidak kisah berapa panjang nk tulis ) 

2. Cara penyampaian terpulang kepada individu .
 - klu nk buat video, karangan atau drama tidak kisah - 


Wah..hadiah dia memang gempak la. Dapat i-pad, iphone ngan basikal pixie. Memang bertuah la siapa yang menang. Tapi x kan Lezza nak duduk diam je kan..hehe. Lezza pun nk join jugak GA. Kalau korang nk..cepat. Tarikh tutup hari ni, bersamaan 19 September 2012

Kena sambung ayat kat atas kan....Oke, macam ni. Lezza memang nak sangat ngan i-pad tu. Sebab senang Lezza nak buat kerja as a blogger. Eh..sebelum Lezza membebel panjang, jom tengok vid yang Lezza buat khas untuk GA ni (kata nk menang..kena la usaha lebih sikit kan =p)





Kalau nak beli, rasanya dah x termampu....so ada peluang jangan dilepaskan peluang. Ekeke. Harap penganjur contest ini tertarik dengan vid tersebut...berpeluh-peluh Lezza nk siapkan, edit bagai lagi. Hik hik. Comel x adik2 saya =)
Photobucket
p/s: Kalau vid x keluar please bagitau..maybe ada error. Nanti Lezza upload lain =) Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)

Sambil Blogwalking Dapat Hadiah ! By Nurul




Nak hadiah,ikut syarat-syarat di bawah nie okey =)

- follow blog Nurul untuk mengetahui perkembangan segmen nie

- letak gambar kat bawah nie,dan linkkan ke entry ini

- Buat tajuk segmen : Sambil Blogwalking Dapat Hadiah ! By Nurul
- Like fanpage Nurul (LIKE) terpulang

- Berikan sedikit penghargaan kepada semua sponser dengan cara LIKE danFOLLOW blog diorg

- Siap?Linkkan ke entri Ini.
#link entri ok, bukan link blog, dan hantar kat ruangan komen ok, bukan tempat lain.Tempat lain TIDAK dilayan :)

Dah siap...nk lapor diri =)



Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


GiveAway 6b1k2 2012

Nak join....picit laju2 kat banner atas ni


Syarat penyertaan
-Wajib follow sini
-Wajib add sini
-Wajib follow , add , like & klik sponser..{jangan nak tipu I always watch you!!!}
-Wajib buat entry “GiveAway 6b1k2 2012’
-Sunat tag 3 orang-Wajib hantar link url ga sahaja di ruang komen sahaja.


Cara UndiMr.Random.Org/Cabutan Tangan –Org pertama yg dipilih oleh random akan terima 2x hadiah.Top Referal –Untuk seorang sahaja.-Orang First n Last join ga nie akan terima hadiah jugak.

Syok BUKAN?! TUNGGU PE LAGI JOM JOIN…


TARIKH LUPUT:
cukup 200 peserta





p/s: Lezza sudah...anda bila lagi =)





Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)

BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen

Nak join..tekan kuat2 kat banner ni okey =)


Syarat-syarat 
  1. Follow Aina & Ain & Follow twiter Ain (Wajib/Tak wajib kalau tkde)
  2. Add AzReen ShaHida
  3. Like Fanpage INI
  4. Wajib Follow,Add,Like semua sponsor !
  5. Buat 1 entry bertajuk "BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen"
  6. Nyatakan nama seorang blogger yang menjadi idola anda dalam entry itu
  7. Komen-kan link ENTRY anda itu
  8. Selalu terjah blog saya dan Aina untuk mengetahui perkembangan GA ni.
  9. Akan tersingkir jika tidak mematuhi syarat-2 ni *kejam
  10. Mesti letak banner giveaway dekat blog kalau nak menang. Link-kan dekat blog ni / Aina. *wajib
Cara Pemilihan Pemenang
  1. Random.org
  2. Blogger yang menjadi idola ramai
  3. Top Refferal 

DUE DATE : 100 PENYERTAAN




Ok....Lezza dah pun terlepas pandang syarat2 penyertaan. Tak tahu la tuan GA nak singkirkan penyertaan Lezza or x. Tapi, Lezza still akan ceritakan blogger yang menjadi idola Lezza ialah jeng jeng jeng....

Sebenarnya susah Lezza nak mengaku tapi nilah kenyataan (jiwang x...ekeke). Lezza suka sangat Lyssa Faizureen. Kalau korang blogger baru, mungkin korang belum kenal dengan Lyssa. Tapi sebenarnya dia sangatlah famous dikalangan newbie2. Kenapa?? Ha..ni best nak jawab ni. Blog dia sangat banyak tutorial yang berguna untuk mencantikkan blog. Macam blog Lezza ni, hampir 90% Lezza menggunakan tutorial Lyssa tau. 

X percaya jugak..pi la jengok (tengok). Lezza envy dia (in a good way of course). Follower dia hampir mencecah 60 ribu. Bukannya dia minta "I followed you, you must follow i back". Tapi still setiap hari akan ada follower baru. X kisah la tu kan..dah orang suka, mestila orang nk tau perkembangan blog dia. Lezza rasa, belum ada lagi mana2 blogger yang mempunyai follower seramai itu. 

Satu lagi, blog Lyssa sangat mesra dengan pengunjung. Perasan x?? Kebanykkan blog2 yang famous, mana ada nk letak shoutbox. Tapi..blog Lyssa. Masih ada lagi benda tu. I respek you la....

Itu jela kot Lezza nak membebel...Kalau nk cerita memang galak la tangan ni nak menaip. Tapi nanti, owner GA ni termuntah pulak baca coretan Lezza. Haha, gurau je k =)




Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla




Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2.Warganegara Malaysia.
3. Tiada had umur dan jantina.
4.Wajib follow blog Fiqah dan Ieyla.
5. Wajib follow/like/add semua sponsor. *jangan tipu yer

Cara penyertaan :
1. Buat entry yang bertajuk " Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla".
2.Gamkan banner diatas dalam entry korang dan backlinkkan ke entry ini. *kalau korang letak link GA dekat blog Fiqah backlinkkan dekat blog Fiqah,kalau dekat Blog Ieyla backlinkkan ke blog Ieyla*
3.Tag? Tak perlu pun tak apa.Tapi ada hadiah untuk Top Referral.
4.Letak link GA korang tuh dalam kotak komen ini. *jangan letak link dekat kedua-dua blog,pilih salah satu blog sahaja untuk letak link*.
5.Dah siap!!



Settle pun semua syarat2 dia...berpeluh-peluh. Kalau x menang x tau nk kata apa la. Ada kena add, like and follow. Rasa2 Lezza, ni lah GA yang paling banyak kena main tekan2. Haha, anyway alhamdulillah selamat pun semua.




Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


Segmen: Saya Blogger Cool

Nak join x??? Klik je banner kat atas ni =)



Jom usha syarat2 Segmen ni =)
  1. Follow blog Shawal.. (follow lah...please.. ^_^v)
  2. Like fanpage Shawal >klik sini<
  3. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Saya Blogger Cool
  4. Copy paste Banner tak cantik tu dalam entry korang..
  5. Nak tag boleh, tak nak pun tak pe.. 
  6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni..  
  7. Join group di facebook >Geng Se-Blogger Mohd Noor Shawal< tak join pun tak pe..
Tamat: 30/9/2012 (kemungkinan akan diubah)
Hadiah: RM 10 Top Up guna Shawal.org aka Random.org.. hehe..



Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


MKM FIRST FREE GIVEAWAY

Nak join picit kuat2 banner kat atas ni =p




Syarat-syarat penyertaan:


1. rakyat Malaysia yang mempunyai blog sendiri 
2. follow blog ini *wajib 
3. like fanpage ini di facebook *wajib  [LIKE]
4. buat entry bertajuk “MKM FIRST FREE GIVEAWAY” dan letakkan banner diatas 
5. letakkan entry url ke ruangan komen *diruangan lain tidak akan dilayan 
6. TAG seramai 2 orang blogger lain..


Blogger bertuah yang ditag adalah:

p/s: Lezza sudah.....anda bila lagi? =)




Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


AimanAziz's Giveaway 2012

Lezza nk join satu GA lagi, mohon semua jangan jeles sebab saya rajin. Haha, nak join jugak ke? sibuk je....Lezza gurau je la. Jom la kita join GA Aiman ni ramai2. Lagi ramai, lagi meriah la kan. Ha, gitu. 
Nak join, sila picit kuat2 kat banner atas ni ok.
-
-
-
-
-

Cara-Cara untuk menyertai :-
1- Buat Satu entry yg Bertajuk "AimanAziz's Giveaway 2012" (Done)
2- Tempek Banner di atas Dan Link kan ke Entry Ini. (Done)
3- Komen ttg Blog aimanaziz.my*Gua nak komen yg membina ek ?*   (Yang ni yang best ni - sila baca di bawah)

Pasal komen blog orang, kita bagi dia sentap sikit nak?.....Kuing2 (bersedialah wahai Aiman-kata Aiman x kisah..haha). 

1. Header x cun
Sorry to say En Aiman, tapi dari apa yang Lezza tahu...header merupakan kepala and the most important thing dalam sesebuah blog. Kepala x cantik, then...macam tu jugaklah apa yang org lain fikir pasal entry kita. Lezza x da la cakap yg header blog Lezza ni cantik. Tapi, kalau Aiman pernah termasuk blog ni...Lezza de Blog telah mengalami beberapa transformasi header. Kalau dulu..subhanallah. Memang nk muntah Lezza tgk header sendiri. Hampir 6 kali kot Lezza tukar header, ni paling latest....sebulan yang lepas. Kita compare ye
Header Aiman
Header Lezza
Aiman juga boleh tengok beberapa blog lagi untuk mendapatkan inspirasi. Ataupun, the simplest solution, Aiman suruh je blogger2 mana yang ada buat header..suruh diorang createkan satu untuk Aiman..mostly berbayar la. Ok Aiman, are you still with me kan? Lezza ada  banyak benda lagi nk membebel...Hehe

2. Background Kecik
Apa pulak yang Lezza maksudkan dengan background kecik ni. Meh Lezza bagi contoh

Ha, nampak x tempat yang Lezza bulatkan tu? Macam ada line kat tengah2 kan. Kalau x perasan, boleh zoom pic tu....no hal. Setahu Lezza, background akan jadi macam tu if pic untuk background tu kecik. Ok, solution dia pun senang je En Aiman....don worry. Mula2, masa Aiman nak cari background untuk blog Aiman, Aiman tengoklah kat bahagian resolusi pic, pilih yang besar sikit ok. Ataupun Aiman juga boleh settingkan kat design. Macam ni...pilih Design-Template Designer-Background- Jangan tick scroll with page-Done. Senang je kan =)

3. Warna Background Kusam

Selain header yang Lezza membebel kat atas ni, warna background juga merupakan aset penting untuk sesebuah blog. Macam yang kita sedia maklum, kalu blogger perempuan lebih menggemari warna2 yang terang seperti pink, merah, purple dan kuning. Warna background Lezza sendiri pun warna purple..hehe. Tapi jangan la anggap blog lelaki x boleh nk letak warna yang cantik2....I know, simple is better and lelaki pun x suka sangat warna yang menonjol, tapi......light brown??? Pastu cam kertas yang direnyokkan??Hmm, find something better. This is for you, cuba klik kat beberapa web yang Lezza rasa ok untuk cari background blog

dan banyak lagi..Aiman jugak boleh cari kat image google...Senang je kan =)

4. Kedudukan Nuffnang
Apa pulak Lezza nk kondem ni....releks2 dulu Aiman. Hehe.....Kita kasi tengok dulu kedudukan nuffnang kat blog Aiman ok..

Lezza notice yang Aiman hanya letak satu je iklan nuffnang kat blog. Betul x? Say yes....Ekekeka. Sebenarnya nuffnang ada sediakan 3 iklan untuk diletakkan di blog kita. Leaderboard(atas skali, bahagian header), Large rectangular (Selepas entry) dan Scycrapper (kat tepi). Jadi..kita kena la letak ketiga2 iklan ni kat blog kita. I bet Aiman susah nk dapatkan CPUV dari Nuff (atau dulu kita panggil BE). Cuba klik kat SINI dan SINI untuk ketahui dengan lebih lanjut. Ingat*** kedudukan Nuff kena tepat dan padu =). Macam image kat atas ni, Aiman letak iklan nuff ditengah2 benda lain. Bukan x boleh or salah, tapi Lezza sendiri pernah tnya pihak nuff pasal benda ni. Lezza pun curious jugak sebab apa Lezza x pernah dapat BE padahal banyak blogger2 lain dapat. Then, macam tu la dia ckp. Iklan kat tepi tu kena letak paling atas berbanding benda2 lain.

5. Tak dak Chat Box
Apa tu?? Maybe Aiman x tau sebab kat blog Aiman x de benda ni. Selain Chat Box, kita juga panggil dengan nama ShoutBox ataupun Fibox. Mana2 satulah..tapi function dia sama ja. Dia ni digunakan untuk blogger2 lain blogwalking ke blog kita dengan pantas sekaligus meninggalkan link di blog kita. Mungkin Aiman cakap yang benda ni x penting....ikut pendapat masing2 la. Ada sesetengah blogger popular x letak pun benda ni sebab sehari, blog mereka dilawati beribu2 manusia dari seluruh pelosok dunia. Tapi....ada juga blogger yang follower mencecah 50+++ tapi still letak benda ni. X percaya, cuba klik kat bawah
Benda ni terpulang kepada individu, tapi satu je Lezza nak cakap. Dengan adanya shoutbox ni...blog kita akan nampak lebih mesra pengunjung =)

Sebenarnya ada beberapa hal lagi Lezza nk komen, tapi rasa cukup setakat tu dulu kot. Mungkin Aiman dah tersedak-sedak baca artikel dari Lezza ni, Haha, Cool Aiman cool. Semua benda yang Lezza coretkan disini adalah nasihat tulus ikhlas dari Lezza sendiri. Semuanya adalah untuk kebaikan blog Aiman sendiri. Lezza pun pernah menerima banyak kritikan2 membina dari banyak blogger lain...X percaya, klik SINI. Siap anjurkan contest lagi =). Then..slow slow la kita berubah kepada yang lebih baik. Pasal GA tu Lezza x kisah sgt menang atau x (Yeke??, ok sebenarnya kisah..hahha). Tapi adanya blogger yang meminta untuk diberi komen tentang blog dia, Lezza rasa x salah Lezza curahkan apa yang Lezza tau. Mungkin benda ni, Aiman akan advise pulak kepada blogger2 baru nanti. 

Eh..terlupa pulak, asyik cakap benda2 yang negative je..Meh Lezza nk bagi puji-pujian sikit. Lezza paling suka speed blog ni. Wooo, blog Aiman boleh berlari ke? Haha, x da la. Blog Aiman ni ringan, sebab tu loading dia laju je. Simple and x banyak widget2 yang weird. EKeke

4- Tag 2 Kawan Anda & Bagitau mereka ye ttg Giveaway ini.

-
-
-
dan SEMUA FOLLOWER Lezza!!!!!

5- Copy Paste ayat ini & masukkan pada last entry anda "Giveaway ini Ditaja oleh Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie , Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft , Izzah Ismail , Hosting Rajawali dan Dianjurkan oleh Aiman Aziz"
(Pastikan Setiap Nama Ade Link) (Done)
6. Last sekali, Tinggal kan link entry di entry ini. Jgn double komen ek ? Sekali je. Nanti wa Approve laa lu punye komen. (Done)



Fuhhh, berpeluh-peluh Lezza nk siapkan entry ni. Harap En Aiman menerima dengan hati yang terbuka penyertaan Lezza ni.



Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)