Arm'z ajak komen blog aku!!

Assalammualaikum, nak join segmen lagi..



Sekarang Miss tengah gila segmen. So, sesiapa yg ada buat segmen, ajaklah Miss. Insya Allah, kalu x de aral memang Miss akan join. Hehe.

Syarat2

1. Stick image diatas dalam entry korang. Copy gambar tu yer.. (done)
2. Buat entry bertajuk : Arm'z ajak komen blog aku!! (done)
3. Dalam entry tu korang cita sikit pasal blog korang.(done)

Bismillah, blog Miss ni sebenarnya telah pun wujud sejak tahun 2009. Tapi, masa tu ilmu berblogging sangat tipis didada. Jadi, miss tinggalkan blog ni terbengkalai lebih kurang 2 tahun. Akhir tahun 2010, Miss telah pun tutup akaun FB atas beberapa sebab yang menyesakkan jiwa dan raga (perghh, alasan). Akhirnya Miss mengambil keputusan untuk memajukan semula blog ni awal tahun 2011. Dalam blog ni, miss ni ada pelbagai informasi. Maksudnya, bukan semata2 hal peribadi besesuaian dengan tagline yang akan Miss komersialkan iaitu "Bukan Sekadar peribadi, Banyak boleh dikongsi". 

4. Dah siap?? ok... antar url entry korang di ruangan komen entry ni. (done) 
5. Tag 2 atau lebih kawan.. Pastikan diaorang tahu. (done)

Miss Nak tag..

6. Jangan lupa!! Follow blog ni sekali.. Bukan apa nanti senang nak terjah balik. (done)






psst: checklist semua dh lengkap,boleh lapor diri.

    12 comments:

    pepol said...

    nice blog,tapi header tu cm besar sgt,klu dpt kecik kan ckit lagi ok,eheheh

    Arm'z said...

    Dtg nak komen sini plak...

    1.Nice, tapi kalau boleh lagi best lau tukar color. (pink ke, ungu ke..hehe)

    2.Header besar sangat.. kadang2 mlas nak scroll.

    3.Yang petak dua ketul kat bawah sekali belah side bar tu apa??? tak timbul2 pun.

    tu jela kot.. Thank join segmen arm'z.

    NoR said...

    terjah sini pulak.. thanks 4 ur komen my blog td... huhu..

    nak komen boleh??? huhuhu...

    bckground kalo leh ltk yg wane ceria sikit.. baru mood nk bace 2 timbul..

    nak komen psal b/ground je.. yg lain ok jerk bg Nor... xde pe2 msalah...

    nie bukan nak blas balik ye.. tuk kongsi bersame je... hihhi...

    miss lyzeer said...

    pepol...miss pun rasa cam gitu. thanks for the komen =)

    miss lyzeer said...

    arm: uih..kaler pink, purple ye..girly lah u ni..hehe, nanti miss pikir ye..auu

    once again header..kk, miss akan adjust balik

    2 ketul petak tu adalah link within..miss takut nk remove, kot2 la terremove link within kat bwh setiap entry kan..

    u are welcome =)

    miss lyzeer said...

    nor :

    hehe, memang dalam perangcangn nk tukar background tp nk tunggu cash out dari nuff. takut tukar template ilang abis my earning..hehe

    thanks sebab komen, baru rasa hot sikit kat blog miss yg suam2 kuku ni

    EjAt_mU89 said...

    thanks bg comment..
    blog ni menarik..
    walaupun backgrn itam tp wrne kuning pd tulisan dh leh menarik perhatian pembaca :)

    miss lyzeer said...

    thanks for the compliment..chewaahhh =)

    suhaida lurved said...

    eheheh..hai kawan..thanz rjin jenguk n komen kt blog saye :)
    awk cute hehehe

    hurm actually nak gak wat post a comment tuh klik kuar window laen..but x reti..hahaha..name jerk dh lame kt blog tp x godek2 ehehehe...

    blog kamoo cool saye suke...x sakit mata nak bace lgi2 sye nieh berspek hehehe...background gelap nice :)

    nyways tunjuk ajr kamoo utk dunia blog diperlukan kalu x mnyusahkan hehehe...

    thanz :)

    miss lyzeer said...

    suhaida lurved : miss curahkan apa yg miss tahu. kalu nk wat pop up komen tu boleh cari kat google, search je..byk akan keluar. =)

    c i k a n a said...

    thanx 4 comment my blog..
    maafla baru bksempatan nk lwat blog kamoo n comment...

    sy xpandai nak comment sgt...tp blog awk ni kalau tkar background msti nmpk ceria skit..kotak yg bwh skali kat sidebar 2 apa yer? kalau xde yg trisi xprlu letak..sma jgk dgn kotak sidebar pengkritik hbt 2.. 2 je la sy nk comment.. ^_^

    miss lyzeer said...

    c i k a n a : thanks sebab sudi singgah sini..ramai yg dh tegur pasal background tu..hehe, miss tunggu cash out dr nuffnang je baru nk tukar template baru..=p