Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL

Yeahh..lepas pening2 kepala sebab komen box x de semalam..Akhirnya, alhamdulillah dh ok dengan bantuan dari wancikgumuzik. Thanks cikgu. So, Miss nk join segmen dari blog Zoul. Kenal? Mesti kenal punya la..sebab Zoul ni blogger aktif, selalu buat BW. Syarat2 nk dating ngan dia opps salah, nk join segmen ni adalah..

1. Follow blog aku ini sekiranya anda masih belum follow.
2. Buat satu entri khas tentang segmen aku dengan tajuk  Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL dan tempek gambar diatas untuk di link kan ke entri aku ini.
3. Klik "Like" dan pingkan entri anda itu di FB Fan Page akupunyer[dot]com.
4. Tinggalkan link entri anda itu di ruangan komen untuk aku senaraikan. Jangan buat "anchor text" pulak.

Ni ha dia punya banner..


Klik je banner kat atas kalu nk join. Oppss, satu lagi, tarikh tutup dia adalah 31 August ni dan limit penyertaan adalah 50 orang sahaja. Tadi usha blog dia, dah ada 39 penyertaan. So, tunggu apa lagi..pergi terjah blog zoul cepat2.

1 comment:

ZouL said...

hehehe..thanks ye sudi join..