SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Ok2..korang mesti cakap, banyaknya segmen Miss join kan. Yup,banyak...hari2 mesti ada segmen. Sebab?? Syarat dia mudah, x de perlu tag sana or tag sini. So, sesiapa yg nk Miss join, buatlah syarat2 yang mudah =P. hehe.

"Segmen ni saling tak tumpah macam kritik blog jugak. Macam entri pertanyaanlah dekat reader atau pengunjung, tanya dorang blog korang berat atau tak. Yelah, kalau nak pergi tanya satu-satu macam susah kan. Apakata kasi kumpul semua? Berminat? Silalah join. Hahaaa..
Tapi korang kena jujur. Kalau blog tu rasa berat, maklumkan kepada tuan punya blog. Kalau ramai kata blog korang berat, chill. Cari punca kenapa blog korang berat dan usaha baiki blog korang supaya mesra pengunjung." kata2 dari Tia (Jangan marah owner segmen,miss kreditkan kata2 itu kepada kamu)

Korang x nak tahu ke blog korang ni Berat ke x? Sebenarnya Miss jumpa banyak blog yang berat. Apa masalahnya kalu blog kita berat. Mestilah lambat loading, ada sekali miss pegi satu blog ni..bukan je loadingnya lambat tapi..netbook Miss jadi 'hang'. Panas je hati beb. Kena restart lappy balik. Apa lagi..jom lah join sama2..hehe


Syarat2nya:
  1. Buat satu entri. Masukkan banner kat atas ni. Jangan lupa linkkan banner terus ke sini.
  2. Tajuk entri "SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?"
  3. Dah siap tinggalkan link entri di kotak komen.
  4. Tarikh tutup segmen AHAD 21/08/2011 pada jam 2 petang (24JAM)



Sesiapa yang rasa blog Miss berat..sila beritahu ye. Miss akan cuba buang apa2 widget yang memberatkan tu =). Untuk kesenangan bersama

33 comments:

aimaniman said...

akak nak coba join lae.. nak taw pendapat sume ttg blog akak secara jujur tulus ikhlkas

aimaniman said...

akak nak coba join lae.. nak taw pendapat sume ttg blog akak secara jujur tulus ikhlkas

miss lyzeer said...

join lah.lagi ramai lagi bagus..nanti miss terjah blog akak and bagi pendapat secara jujur..chewahh =)

tia @ Ini Kisah Tia said...

nope ! blog ni tak berat sebab Tia rasa kejap je masa loadingnya . kekalkan .. btw , thanks join yee :)

miss lyzeer said...

bagus2..miss akan kekalkan keadaan ni =)

A'G said...

AG guba brukben...x jg brat... actually, nice simple blog... thnx coz singgah blog AG...sudah folo Miss...

ArulchelseA said...

laju dan menarik blog ni.. kih kih kih

Ezad Skytech said...

blog miss ni laju la..serius..sy bukan beberapa tab tadi..buka je blog ni..da habis loading..huhu~

miss lyzeer said...

thanks sebab sudi singgah n bg pendapat =)

mindaKhayaLan said...

ok..takde berat pun...

AzatLazat said...

ok blog ni ringan je
:)

[sutera kasih] said...

hai misslyzeer :)

blog awak okey dear, ringan saja hehe..templete ni mmg jenis ringan ^^

My Name is Mar said...

Maybe loading lmbt sebab entri byk kat home..

BTW, bukan blog nih ke yg psg lagu tu?
Wa bukak byk tab. So, tak dpt identify blog mana 1.
Ha-ha-ha!

jotch said...

blog ni ringan ,..xda keberatan pn yg dhsilkan,
jom survey http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Mrs. Farhan said...

Blog awak sgt ringannn tau. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

lisa lis said...

salam...

baru jer myempat nak balas kunjungan~

appun...

blog ni boleh tahan..ringan jer..senang masuk~

selamat bbloging dan salam ramadhan~

alyana shafinas said...

loading lmbt skit, mybe line sy nie slow kot.. =)

amirulspurs said...

blog awak okay je. pemilihan warna pn ok. sy suka blo awk. maka sy dah pn jadi follower awk :)

miss lyzeer said...

My Name is Mar: blog miss x de lagu. hehe, pasal byk entry kat home tu..nanti mesti check. Thanks singgah

to yang lain..thanks singgah ye. love u all. muaahh.hhee

Green Apple said...

singgah dr segmen yg sama.

blog ni ok dan tak berat pon..

Santri T.P.I.N.I said...

blog ni senang je loading...suka3

mindaKhayaLan said...

mmm ok ...blog ni seng la loading..salam perkenalan.=)

hira said...

ringan je ni. hehe :D

hadi said...

tak banyak widget = tak berat..('',) ringan...

.fahmi. said...

loading entry ni tak lama...
so, ok

done follow u back!

KechikumA said...

thanks for the comment ^^
blog nie oke jerp~! ><
laju jerp loading, wee~

yayath said...

hye miss...blog miss x berat pun..cepat je loading:)hehe

miss lyzeer said...

tenkiu2...komen2 yg bernas memang sgt2 dialukan untuk memperbaiki mutu dan kualiti blog ni..peace, love u

mmmuaahh =)

MadNip said...

blog ni rgan je .. ^^,

Lyana M said...

blog ni ringan je.
senang loading.
tak stress menunggu.
:)

p/s : follow you back.

miss lyzeer said...

MadNip and Lyana M : thanks =)

suraiya sofia said...

dtg cni..follow awk..ok jer walaupom internet kt tmpat sy slow gler...

miss lyzeer said...

suraiya sofia : hehe, ye? thanks. guna broadband ke ?