Blog List Lepak Bersama Muz

Yeay2..Miss join segmen lagi. Actually miss ada pergi blog Muz sebab nak join segmen 'Asal dari Mana' tapi dh tutup penyertaan tu. Agak sedih rasa hati.(Jap nk nangis, huhu). En Muz..miss dari Pulau Pinang =p

Ok, akibat kesedihan yang melanda..Miss pun godek2 la blog dia kot2 la ada rezeki nk join mana2 segmen. Korang tau Miss nampak apa? hah, benda ni lah, janji boleh tempek nama Miss kat blog dia...Haha, x pe kan En Muz. Syarat tutup penyertaan adalah apabila 100 org menyertai bloglist ni. Miss tgk tadi ada 50 orang. So, Miss adalah peserta ke 51..Auuuu, hehe. Korang pun nk join? Sibuk je..haha, main2 je. Lagi ramai..lagi la meriah. X gitu En Muz. Senang je, klik kat banner bawah ni. Miss dah tolong linkkan ke blog dia.




Syarat2 nk join sini adalah..

1. Buat artikel dengan tajuk "Blog List Lepak Bersama Muz"
2. Letak banner Muz ne kat artikel korang dan link kan ke blog muz.
3. Letak URL artikel korang tu kat kotak komen di bawah.
4. Kalo korang nak FOLLOW blog Muz ne dipersilakan. :)

p/s: Miss dah follow blog kamu, gambar sakuragi hanamichi dengan id azilron =P

2 comments:

muz said...

hehe, ne saje segmen yang tak tau bila nak tutup ne...hehe

thx for join ye... :P

miss lyzeer said...

alrite..u are welcome =)