Segmen angah ini blog jiwa jiwa - ertinya cinta pada anda



Kali ini kita bersegmen dari blog "Ini Blog Jiwa Jiwa". Actually lepas sahur tadi x de kerja nak buat. Sementara tunggu azan subuh. Miss terjumpa segmen ni. So, join je lah kan. Hehe, rasa berjiwang pulak sorang2.

" Cinta datang dari perasaan yang paling halus. Muncul secara tiba-tiba tanpa ada sebab yang sangat relevan. Tetapi masa kita sedang jatuh cinta, kita tahu perasaan tu wujud jauh di sanubari. Walaubagaimanapun, cinta pada yang Abadi adalah lebih Suci "

Ok, siap. Owner segmen cakap cerita dengan ringkas dan padat. Miss pun bukan jenis orang yang jiwang. So, harap ownernya sudi2 lah menerima nukilan yang x seberapa ni ye =p

Owh ye, sesiapa yg berminat..kliklah kat header tu ye =)

8 comments:

anGah said...

perghh... padat dan mendalam ayat ayat cinta.. huhu.. jiwang juga eh..

pape pun tima kaseh bebanyak kerana sudi join :)

miss lyzeer said...

erk..bolehlah..hehe =p

Jiejah Gorjes said...

ringkas dan padat (^^,)

miss lyzeer said...

thanks for the compliment..=)

SITI NOORNADIYANA said...

wlpun ringkas, tapi terkesan d hati. ^^

miss lyzeer said...

i ya?? boleh lah dikatakan jiwang untuk si penulis yg belum pernah bercinta..kui2x

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.

begitu indah sekali kamu menggarap erti cinta. benar ianya adalah satu perkongsian, kan?

Nadh juga ada bercakap mengenainya, kalau berkesempatan, n sudi silalah lihat di sni.

http://www.nadzrie.com/2011/08/segmen-angah-ini-blog-jiwa-jiwa-ertinya.html

miss lyzeer said...

hehe..nanti miss singgah blog kamu =)