Kontest Mini TagLine Blog Terbaik 2011

Miss join contest lagi. Kali ni daripada 2dayblogger, Miss x da FB..x taulah penyertaan ni diterima or x. Anyway..if korang berminat, klik je banner kat bawah. Miss dh linkkan ke blog 2dayblogger tu. Syarat2 dia pun x susah.


Nak tau tagline yang miss pilih untuk join contest ni?

  "Bukan sekadar peribadi, Banyak boleh dikongsi"

Sesuai ke ngan blog Miss? LOL.... Sebenarnya dah lama nk guna tagline ni and nk letak dalam header (Miss nk buat header baruuuu), cuma belum berkesempatan. Bak kata pepatah, belum dikomersialkan lagi lah. Try an error je, if ada luck..adalah rezeki. Ye idak? Miss tau, korang lagi kreative dari Miss..pergilah join contest ni =)

3 comments:

Kamil.ace said...

aku pun dah join

puanbee said...

suka tagline ni.. selamat berjaya !

miss lyzeer said...

terima kasih =)