SEGMEN : Personaliti Blogger Mengikut Jenis Darah

Owh, sebenarnya jenis darah jugak boleh melambangkan personaliti. Cuba check kat bawah ni ( Miss amik dari blog dieylashaza.blogspot.com (Owner segmen =p)


Darah A [ Farmers ]
Mereka berdarah jenis ni memang seorang yang pemalu , 
bertimbang rasa , setia , tak pandai menipu , perahsia , 
sensitip , agak degil dan serius dalam hidup..


Darah B [ Hunters ]
Mereka berdarah jenis B seorang yang periang , mempunyai personaliti
yang tersendiri , pemalas , kurang sabar , tapi sangat passionate
*bersungguh-sungguh bila melakukan sesuatu


Darah AB [ Humanists ]
Mereka pandai menguruskan kewangan , cool and steady,
ceria , bijak mengawal emosi.


Darah O [ Warriors ]
Outgoing , expressive , passionate , ada ciri pemimpin , 
self-confident , sifat cemburu kuat , setia , sabar


Syarat-syaratnya :

1. Follow blog nih [ takpaksa pon , nih if nak tau perkembangan je]
2. Buat satu entry khas dan letak tajuk :
SEGMEN : Personaliti Blogger Mengikut Jenis Darah
3. Letak header kat bawah tu


4. Nyatakan jenis darah korang sama ada A , B , AB , O
[nak memudahkan aku buat ikut kump darah]
5. Like page kat fb [ nih pon takpaksa ]


Jawapannya adalah:
 
Darah B [ Hunters ]
"Mereka berdarah jenis B seorang yang periang , mempunyai personaliti
yang tersendiri , pemalas , kurang sabar , tapi sangat passionate
*bersungguh-sungguh bila melakukan sesuatu"
 
psst: Bab pemalas tu memang diakui..kui2x . Satu lagi, Heechul punya jenis darah AB =p


4 comments:

cik dila.. said...

haha,,minat heechul suju la nih?
thanks join..:D

miss lyzeer said...

haha..no 1 ;)

amirulspurs said...

jenis darah kita sama :) + or -?

miss lyzeer said...

x tahu la + ke -..hehe