Blogspot kena virus

Yup, satu laman blog ni x boleh access sebab dah terkena virus. Virus ni cukup bahaya kerana akan menyebabkan korangnya blog sukar di update sekaligus menurunkan traffic ke blog korang jgk. Benda ni baru je menular beberapa jam. Virus yang di maksudkan adalah virus selsema. Terkena sudah, hehe. Bila tuan yang empunya terkena selsema..susahlah dia nak update blog kan?. BW lagilah susah. Hingus asyik mengalir je. Then, traffic pun ranaplah.


Apa kaitannya dengan entry kali ni. Sangat berkaitan sebab miss sendiri sudah terkena selsema..huhu, nak post entry pun x best sebab asyik pegang sapu tangan je. lepas bukak puasa berjuadahkan "Kuew teau tomyam" (Nak jugak bagitau), tetiba kepala rasa sakit. Lepas tu cangak la, terus kena serangan virus selsema. Kawan2 sekalian..doakanlah miss cepat sembuh ye =)

Sesiapa yang ada singgah ke blog ni, Miss minta maaf bebanyak x dapat balas jejak. Nanti Miss sihat and ada kelapangan waktu..kita borak2 ye. Thanks

6 comments:

baca dan senyum said...

semoga cepat sembuh ya :)

Luqeem™ said...

o virus ni ke..x kena lgi, yang selalu kena virus malas je..hehe

aiman fanboy k-pop said...

terkejut sakan!ingatkan virus pew td...heeheehee...rupa2nya akak selsema...ish3!cepat2 makan ubat.....

miss lyzeer said...

alhamdulillah..dah sihat sikit. siap pegi shop ngan family td =)

Muwaffaq said...

hampeh~

miss lyzeer said...

;)