"Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"

Assalamualaikum dan salam satu malaysia semua. Sihat? Mudah-mudahan kan..esok kan dah nak puasa. Semoga Ramadhan kali ni membawa lebih banyak pengertian. =) Miss nak join GA ni...

Kalu nak join klik banner kat bawah ni yea...


 Jom tengok syarat2 yang diorang letak...
1) Follow blog Yana dan juga Cik Putih
2) Buat entry "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
4) Tag 3 orang rakan korang. Make sure tahu pasal Giveaway ni
5) Like fan page Yana & Cik Putih *kalao sudi ye*
6) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen
7) Copy senarai sponsor dan pastikan ada dalam entry korang

Senarai Sponsor :

  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls

Miss nak tag

Done..siap melaporkan diri =)

p/s: Miss x de FB, x boleh like fan page

1 comment:

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,