Hai... update contest

Selamat hari isnin semua reader..Today, Miss nak update contest yg Miss buat. Sebenarnya dah terlewat 11 hari untuk Miss umumkan bahawa sa nya contest tersebut telahpun ditutup secara rasmi kerana tidak mendapat sambutan seperti yang diharapkan iaitu 40 penyertaan. Tempoh yang miss tetapkan iaitu sebulan telah tamat pada 1 July yang lalu. So, macam tulah jadinya contest pertama Miss. X sampai pun 30 orang yang amik port. Sedeh sangat2..

But dan tapi, kepada blogger yg tersangat baik hati dan berjaya meluangkan masa untuk menyertai contest ni..Miss nk maklumkan bahawa korang semua akan mendapat hadiah saguhati.. **Harap sudi terima**

Senarai nama ;
5. Nana
10. Asma 

So, kepada peserta2...Miss nak korang send
- Nama 
- Alamat penuh
kepada email Miss : azilron_success@yahoo.com

Apa yg miss dapat buat kesimpulan adalah :
1. Contest Miss ni x best
2. x ramai blogger yg free ( maybe sibuk bekerja )
3. Contest ni terlalu banyak syarat ( blogger2 malas nk follow suma syarat tu )
4. Hadiah x best
5. Paling sedih...blog Miss x famous (Haha, kelakar pulak kenyataan ni...memang dh x famous pun )

Next time kalu nk buat Contest or Give Away..Miss sedaya upaya akan melonggarkan syarat2 nya ;)

By da way, thanks sesangat kepada yg sudi join.. Insya Allah next week hadiah saguhati tu akan sampai kt rumah korang..hehe ( minggu ni gaji x dapt lagi ;)... )

15 comments:

said...

saye dah bagi email dah. thank you miss lyzeer. contest ni best lah! mungkin xramai orang tau je tu.

miss lyzeer said...

dh dapat email dari cik ain..;)

...Minah BluR... said...

kesian miss.. =(
takpe2 jgn sdeyh2... next time ade lagi kan..
cheer up! n thanx miss for the present. Susah2 je.. nty MB emel..=)

Mama Zharfan said...

me dh email :) tqvm!!!

hudaa.udey said...

aloalo.. miss lyzeer jgn cmtu.. huda tetp support miss..^^ nnt huda send detail ye.. :)

miss lyzeer said...

heee..thanks

muhammad hazwadi said...

alala..jgn la sedih2..nnt i join next contest u tau..

miss lyzeer said...

hoho..mana da sedih =p

...Minah BluR... said...

miss.. dah dpt blom emel.. tkot tak dpt huhu

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...
saya dah email...

miss lyzeer said...

minah blur and fadzillah..dh dapat email
thanks =)

Mama Zharfan said...

miss lyzeer, u dh dpt my email tak? in case u tak dpt, ni my email address : suzie284@yahoo.com

miss lyzeer said...

mama zharfan..dah dapat email.. hehe
thanks

eclipsesweet said...

eclipse dah email.. :)

miss lyzeer said...

dah dapat email eclipse..hehe, besok nk pegi beli hadiah =)