Follow sudah

Haip..haip reader

Selamat hari Selasa semua... Tajuk post hari ini adalah "Follow", sebenarnya Miss nak bagitau satu rahsiee yang Miss dah lama x follow blogger2 lain. Banyak jugak yang singgah blog Miss and terus jadi follower.. Thanks sebab support Miss. 

Miss bukan apa, Internet umah Miss ni lembap nak mam***..kalu nak tinggalkan jejak kat shoutbox korang pun amik masa sampai 2-3 minit. Apatah lagi nk klik button follow tu. 

Tapi hari ni Miss terasa rajin nk memfollow beberapa blogger ( even though kena tunggu lama ). Banyak blogger yang guna shoutbox style menyorok2 tu. Miss x tau nk panggil benda alah tu apa.. Bila kita klik kat dia...baru shoutmix tu gerak. Itu pun satu masalah..lambatnya dia bergerak...Miss terpaksa menahan sabar sebab loading dia sangat2 lambat...sorii kalu ada yg terasa.

Miss pakai netbook yang kecik cam buku tulis adik2 kita kat sekolah rendah tu..Kalu singgah blog shoutmix menyorok2..kekadang, ruang yg nk tulis komen pun x nampak...hehe, so terpaksa la meninggalkan blog korang without tinggalkan jejak..sedih

Just short entry..panasnya hari ni..hurmmm


2 comments:

~Sya~ said...

sya pun tak suka shoutbox yg menyorok2 tuh...susah kan...lama btol nk tgu dia keluar dr tpt menyorok...hhehe

miss lyzeer said...

hehe..simple is better
tp..shoutbox yg menyorok2 tu cantik, cuma slow =)