Follower ke-500

Alhamdullillah...rezeki bertambah-tambah..hehe
Pagi ni check blog, follower Miss dah cecah 500 orang. Thanks semua


See2..korang nampak x pic kat atas tu. hehe 
**Hek eleh Miss ni,baru 500 dah kecoh, gua dah ribu riban..x de bising2 pun**

Lek lu suma, Blog Miss x lah sepopular blog2 korang..=p. Angka 500 tu cam ajaib je Miss dapat capai. Kira dah banyak gila la ni. So, thanks lagi sekali kepada semua yang sudi support Miss selama ni. Then, Miss nk bagi award kepada follower yang telah menggenabkan angka 500 ni. Jeng2..


Comel kan header dia..secomel tuannya. Nama blog ~FF berbicara~. FF tu stand kepada Fifa fiona. Nanti kalu ada masa pergilah jengok blog dia


Warna tema blog dier pink + purple..sweet (ramai perempuan suka kaler ni). So, Cik FF..sudilah amik award dari blog Miss ni ye


5 comments:

Nurhasliza Jeffry said...

Banyaknya. Kasi la sini sikit. Ehehe.

Misz Nuriz said...

tahniah..teruskan berblogging yea.. :)

miss lyzeer said...

thanks..miss akan tingkatkn usaha..

fifa fiona said...

hehhee..thanks miss.... terharu nie...hehehe.. yahooo!!!!!!! dpt award... 1st tyme... nak kena g tau 1 kampung nie..hehehe.... =)

miss lyzeer said...

thanks sudi terima =)