Mr Taxi and Run Devil Run

Uhu..kepada peminat SNSD atau nama panjangnya Girls Generation, ada berita baik untuk korang.....diorang dah pun keluarkan lagu terbaru...kat bwh ni ada video diorang tapi dance version. Full MV belum kua lagi...enjoy.....

Tajuk = Mr Taxi

video

Apa yang best:
1) Baju cantik.. i like yang warna kuning tu
2) Suara Tae Yon and Jessica best..as usual
3) Cantiknya yuri.... 
4) Hae Yon dance memang gempak..walaupun part dia sikit lol...=(
5) Aku perasan mak nae makin cute and cantik..hurm..i like 

Apa yang kurang best
1) Tarian dia simple..kalu nak compare ngan lagu awal2 kemunculan diorang..i like New World dance
2) Once again, bahagian Hae Yon just a little


Satu lagi..my fav song..Run Devil Run dalam versi Jepun, Nice job for them..For my opinion,vid ni lagi best dari versi korea sebab outfit dia lagi cantik and grafik pun lagi cun... And i love tae yon hair yg pendek tu...Nampak cam evil versi cun..haha (sesiapa yg x setuju sila jgn angkat tangan)

video


Kepada yang rasa anda lelaki..korang x digalakkan untuk melihat vid2 diatas  kerana mengandungi unsur seksi yang agak seksa..haha

5 comments:

Husna Alias said...

saya suke girls generation! :D

miss lyzeer said...

wahhh..jumpa geng..hehe

jijie 이지은 said...

maknae seohyun memang cantik! but i like tiffany ^.^

miss lyzeer said...

i like tae yon...hehe

Gee said...

wahhh...gee pn minat jugak..huhu suka semua...sgt awesome sbb bole dancing with heels..huhu