"Contest candid dari blog SUEMUNCET"


Ok, Ini adalah Contest pertama yang disertai oleh aku...tahniah lyzeer, anda maju setapak lagi dalam dunia blogger ni..hehe 

Syarat2 penyertaan adalah...Click sini k =)

Saya follow blog SUEMUNCET kerana .....jeng2x
- Firstly sebab saya dah ditagged oleh gee, thanks gee coz ingat kat lyzeer
- Secondly sebab nak tambah kenalan blogger..hehe, hi awak...whats up?
- Lagi...hurmmm, rahsia..haha

Gambar yang terpilih...


Gambar ni diambil kat umah aku kat PENANG..hehe, masa ni ada jamuan hari raya skit untuk member2 satu universiti masa tahun 2009.

Kalu korang tgk betul2 gambar ni? Perasan x? sebenarnya member yang pakai baju putih tu kawan aku, tengah ambil makanan kat atas meja. Member2 yang lain tengah makan kat bawah...Bila sekali pandang ok, dua kali pandang dah macam lenturer bagi kuliah kat student daa...aha =) Sorry, kualiti kamera x cantik coz amik dari phone je =p

Blogger yang terpilih untuk ditag oleh aku adalah....
- AzwaZynal my sifu (sebab pemangkin aku buat blog ni...hehe )
- Razz yang comel (sebab cousin aku suma comel2 =p)
- Putera Helmei yang best (sebab bg award kat aku..haha)
- Budak kampung yang sempoi ( sebab byk info aku dpt dari blog dia....)
- Missfrog yang cute (sebab header dia ada putera idaman aku..haha )

**Marilah kita bersama2 memeriahkan pertandingan ni =)




10 comments:

Konveksi Jakarta said...

manttapp, jangan lupa mampir.

Salam Blogger

miss lyzeer said...

ummmm..thanks

sueMUNCET said...

thanks dear join contest nie..
goodluck okey! ;))

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

miss lyzeer said...

hoho..lyzeer x de facebook la =p

Budak Kampung said...

aku msuk contest compem menang..bg orang laen la pulak menang..har3=)

miss frog said...

hehe...thanx tag...akan join jugak..=)

miss lyzeer said...

budak kampung : amboi, berlagak seyh..haha =p
miss frog : jom kita..hehe

awek hadi said...

awk...jom la join contest kte jgk.... kalo sudi,
sile laa ea...kan da nk hari ibu nie..kte wat contest sal hr ibu...

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

miss lyzeer said...

doakanlah ye..heee=)