Tutorial daftar heartbeat

Tutorial ni diambil dari blog faa eryna


FOLLOW THE STEP BELOW

1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.




2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.


6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.


7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.


8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)


9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.


10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. 

 Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save.  

Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :) 




* SO, WHAT ARE YOU WAITING FOR ? GO REGISTER AND EARN YOUR MONEY NOW at



10 comments:

Gee said...

gee nak mntak izin amek entry nie..bole share ngn org len..bole?

Gee said...

jom singgah blog gee..(^_^)

miss lyzeer said...

bole..entry ni pun diambil dari blog lain.. faa eryna...=)

Cik Su Life Cycle said...

heartbeat ni macam nuffnang gak ke

butterscotch said...

nk try wat.thanks for the info :)

miss lyzeer said...

cik su = lebih kurang la..saya pun baru je uat benda ni..hasil x nampak lagi =)

butterscotch = jom try sama2..hehe

Khairol Ikhwan said...

salam miss lyzeer,,,

mana lagi bagus? Nuffnang atau Hearbeat ni?

miss lyzeer said...

2-2 pun ok. Cuba pendapatan dari nuffnang lagi tinggi dari heartbeat. Miss letak 2-2 =)

aiman fanboy k-pop said...

dah daftar dah...tengoklah hasilnya kat blog aiman..thank kak..hihik...

miss lyzeer said...

you are welcome..nanti akak jengok blog aiman =)