Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2010


Senarai lengkap pemenang ABP yang berlangsung pada 3/4/2011 bertempat di Genting Highland

1) Kategori Artis Berkumpulan/Duo Popular - Sixth Sense


2) Pelakon Filem Wanita Popular - Lisa Surihani


3) Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir 


4) Penyanyi Wanita Popular - Yuna


5) Penyanyi Nasyid Popular - Rabbani


6) Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak


 7) Pelakon TV Wanita - Fasha Sandha. 




8) Artis Baru Lelaki Popular - Shahir


9) Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali 



10) Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah 


11) Pelakon Filem Lelaki Popular - Shaheizy Sam


12) Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan




13) Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail


14)Penyampai Radio Wanita - Fara Fauzana 


 15) Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana



16) Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi 


17) Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Datuk Rosnani Jamil


18) Bintang Paling Popular - SHAHEIZY SAM



Pelakon utama filem Adnan Sempit dan Ngangkung, Shaheizy Sam mencipta sejarah apabila muncul pelakon lelaki ketiga dipilih untuk gelaran Bintang Paling Popular apabila mengungguli hadiah tertinggi Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2010.

Shaheizy, 29, meraih 126,168 undi memenangi gelaran itu selepas mengetepikan saingan empat artis lain yang mendapat undi tertinggi, iaitu Shahir, Zizan, Aznil Nawawi dan Faizal Tahir.

Just like in my ramalan. my favourite actor menang..Wow..congrates sam. "I love U"..auu

Dalam byk2 award, aku x puas hati 2 je...kenapalah lisa x menang kategori pelakon tv tu..isyhhh..kalu x pun, tiz zakyah ke....ni x..Fasha tu jugak pilihan reader..haishh..hurm..rezeki dia.

Stacy pun leyh kalah ngan Yuna ni...adoyai..

So far, best sgt sebab pengacara dia best..kak engku, shira n zizan memang kena betul..Dato Siti siap nyanyi lagu Wonder Girl lagi...terbaik la..hehe

Apa lagi..jejaka melayu terakhir..Anuar Zain memang boleh mencairkan jantung aku..ibarat masa tu terhenti bila mendengar alunan2 suaranya..Chewahh..(memain je)

Kenal x Farhan af..dh makin kurus..cantik pulak tu..

The most memorable time is masa pengacara nk sampaikan anugerah bintang paling popular..memang terguling2 aku gelak bila abu hurairah datang tolak ucop ngan wheel chair..kah2..

 "Kita bakor je sampul surat ni, sape setuju sila angkat tangan macam saye"

Haha..boleh ganti kak engku ngan Shira taun depan jadi pengacara ABP

6 comments:

Fantastic Ajane said...

tahniah pada semua pemenang..:)

miss lyzeer said...

tahniah..

Razz said...

ini semua tipu..hehe

http://www.mysinar.net

miss lyzeer said...

apa yg tipunyeeee?

p!q4h b@guss said...

ceq suka kak lisa..
dan minat abg sam..hehe

miss lyzeer said...

uihh..sama la kita .hehe