Empat BE terbaru dari Nuffnang

Wuarghh..nk nangis, terima kasih banyak2 Nuffnang, akhirnya engkau percayakan daku dengan memberi BE ini. Memang betul2 x sangka, saja2 je check page Nuff tadi nk tgk earning BE yang belum jadi metered earning.. So far boleh lah jumlahnya, tetiba terbeliak biji mata Miss tengok ada lagi BE yang baru, 4 lagi.. Thanks sesangat



Tapi nk cash out memang lambat lagi..hehe, baru2 ni je ada rezeki tambahan dari uncle Nuff. I really love u forever after la..hik2. Korang nk tau tips dari miss?? nge nge nge...usha entry miss kat bawah ni



selain tu..korang pun boleh menaikkan page rank blog korang, klik kat link bawah ni



Eh..jangan lupa join contest terbaru dari miss ye





Itu je nak story..peace no war yauuuu..=p

12 comments:

KUKUMALU said...

pewwwwittttttt!!

share sikit, share sikit hehe

miss lyzeer said...

share tips bole..hehe

sobri yaacob said...

wah bestnye.. :)

miss lyzeer said...

alhamdulillah =)

nazirah said...

tahniah...trma kseh jugak sebab jalan-jalan kat blog saya..

miss lyzeer said...

thanks and sama2

niyta said...

nak tau sangat2..nuffnang ni ape sebenarnye miss??

miss lyzeer said...

ok..nuffnang ni adalah salah satu web advertising. (syarikat pengiklanan). kalau niyta perasan kat blogger2 yg lebih senior, dalam blog diorang mesti ada iklan.

syarikat2 yg popular adalah nuffnang, adverlets and innity. kebanyakkan blogger suka menggunakan nuff and adverlets sebab syarat dia mudah. Innity ni blogger2 yg betul2 strong je baru lepas syarat2 y dia letak.

bila kita dafta...kita cam jd agen diorang untuk mempromosikan produk2 diorang. So, kita akan dapat komisyen berdasarkan performance blog kita. Kalu blogger tu rajin, and byk org yang klik kat iklan dalam blog diorang..income diorang lagi masyuk la.

kat blog miss ni ada cara2 dafta nuff and pasang iklan nuffnang kat blog. owh ye, niyta boleh tgk contoh iklan nuff kat blog miss. ada tiga tempat yg wajib letak.

Atas sekali (atas header), atas sekali bahagian sidebar dan selepas setiap entry pertama.

harap informasi ni membantu =)

niyta said...

owh..mcm tu..dah bleh pham cket2..tp kne kluarkan modal x miss??

miss lyzeer said...

x payah..just daftar je =)

niyta said...

niyta dah daftar..thanx 4 the info..:)
nnt pape niyta kongsi..:)

miss lyzeer said...

niyta : alrite..good luck ye and happy berblogging =)