Give Away " Saya Giler Bola"

**Entry melekat, scroll kebawah untuk lihat entry baru**

OFFICIALLY CLOSED

Korang minat bola? Memang gila dengan bola? So, korang sangat sesuai join Give Away ni. Tapi kepada girls yang x suka bola..boleh la bagi gift ni kat pakwe's korang ke, ayah ke..abang ke..Hehe =)

Syarat2 dia pun x susah. Basic je


1) Copy banner kat atas, letak kat kat blog korang ( Jangan lupa linkkan ke blog Miss )
2) Buat satu entry khas. "Saya Giler Bola..... " ( Jangan lebih dari 50 patah perkataan la...Miss x mau baca entry panjang2 )
3) Komen kat komen box ( link ke blog korang )

Mudah kan..hehe, harap ramai yang join. Kalu nk senang ikut perkembangan GA ni, jadilah follower Miss ( x wajib tau )

Apa hadiah yang Miss nk tawarkan?? Jeng2


Poster bola..Gambar kat atas adalah 3 dari 10 poster yang Miss nk bagi kat pemenang. Size dia lebih kurang 30cm lebar 40cm tinggi. Ada poster Robin Van Persie, Karim , Lionel Messi, Kaka, Drogba dan ramai lagi lah.  Poster ni 3D tau, kalu masa fifa tahun lepas, satu bernilai lebih kurang RM30 and above. Berminat?..Join lah cepat2


Tarikh tutup penyertaan adalah tepat pada ketika "Pengumuman Raya Aidilfitri" di buat..=)

44 comments:

alif haris said...
This comment has been removed by the author.
ArulchelseA said...

sebuln lg tutup..insyAllah nnt syg join..

Roti Telur said...

nak join gak hihihi..

dhiera said...

good luck kepada yang join~ saya tak giler bola. tak tahu nak cakap apa~ hek

Far8 budak baik said...

macam best je kn..
hahahahahahahah
=)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

insyaAllah . nnty sye join ye

:)

fieda said...

join :)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html

nanakimie said...

join:)

if ada pape yg slh infom k:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/giveaway-saya-giler-bola.html

abazilah said...

join . thanks invite . :)

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/giveaway-saya-giler-bola.html

Cik Meifaa' said...

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html

haffizmohdnoor said...

http://haffizmohdnoorbornthisway.blogspot.com/2011/07/saya-giler-bola-bola-giler-saya.html

Apis join sini :D

amir aizat said...

goodluck!

syasyah_biscuits said...

thanx invite saya.. da follow spaya sng nak tau pekembangan.. anyway thanz ya miss
http://syasyahmania.blogspot.com/2011/07/aku-nmpak-kat-chatbox-n-aku-sgt.html

farah hanim said...

tapi..fara xmint bola cne ek??heheee

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/ga-saya-giler-bola.html

nur aziah said...

http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html


azie join yunk =)

Amy Syaquena said...

Selamat berpuasa amy singgah di sini dan follow , jemput ke sinar raudah ye..happy blogging.

jue eddy said...

jue join !
http://juekikilala.blogspot.com/2011/08/saya-gila-bola.html

laskar pelangi said...

pelangi tak minat bola..heee~

miss lyzeer said...

kalu x minat..boleh sedekah pada adik2 ke..abang2 ke..eheh =p

vanillagirls said...

join :)

http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html

tenkiu invite

Cik Purple Pinkypuff said...

poster amirul hadi zainal hade tak?:D

http://cpluckiest.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html

tiefazatie said...

ifa dtg join nie..hee

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html

tq ye!

Razz said...

saya giler bola...

dah join.. hehehe

http://rez90.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html

myra rara said...

http://aboutme93.blogspot.com/2011/08/click-above-banner-to-join-this-superb.html

dah join heheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.K.atie join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html

Mira Peminat Coklat said...

wah menarik ni miss, boleh join ni hehe ....

miss lyzeer said...

jemput join..lagi ramai lagi best =)

Puan Kutu said...

tak minat bola la pulak.adoyai..hehe

miss lyzeer said...

join aje..nanti hadiah boleh bg kat anak ke..husband ke..hehe

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html

cikji said...

wahhh poster bola by maxis ek? kat kedai saya pun banyak, melekat tang meja tang dinding, penuh ngn poster dorang :)

miss lyzeer said...

yup..dari maxis, tu la..bln ramadhan ni igt nk buat amal jariah sikit...hehe

cik pha said...

aku nk y poster si messi tu boleh hhehehe

miss lyzeer said...

boleh..join lah GA ni..=p

Ayen... said...

Ayen nak cuba jugaklaa,ihiks...

http://akuanakmuda77.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html

My Name is Mar said...

Errr... Bukan kaki bola..
Kaki bangku..
hehehe...

H.J said...

ramainyer yang join..ada can ke tak nak menang ni??haha

miss lyzeer said...

My Name is Mar: haha, kaki bangku pn x pa. Miss x suruh pergi kick bole pun..hehe

H.J: join je..memeriahkan GA ni..hehe

si para para said...

poster malaysia ada tak..
:)

miss lyzeer said...

x de lah yunk..hehe

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat hari raya :)

miss lyzeer said...

selamat hari raya jugak =)

G3-lina said...

ala.. sye ta minat bola.. ngeee~


thanks sudi lawat ma blog