Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP

Post edisi GAM CAP AYAM...nak baca entry terbaru, scroll je ye =)


Setelah join beberapa segmen. Tetiba Miss dapat idea nak buat contest ni pulak. Bukan apa, kalu blog ni x de sticky post rasa cam sunyi je, **padahal baru minggu lepas closing GA yang pertama. LOL. Contest kali ni pun miss akan bergerak secara bersendirian, sesiapa yg bermurah hati nk jadi sponsor dipersilakan..chewahh



Contest ni senang je..
  • x payah follow blog ni ( kalu nk follow sebab ikhlas ye....x de paksaan sama sekali, peace)
  • x payah tag sesiapa (miss tau, korang pun bukan rajin sgt nak tag2 orang..kui2)
  • x payah like my fan page (miss x de official fb pun LOL)
  • x payah tempek banner kat side bar (bg semak korang punya side bar yg sedia semak tu dah..haha, peace lagi sekali )

Abis tu korang nk kena buat apa sebenarnya ni? ** budget ada org nk baca entry kau ni liza **



Perhatian kepada sesiapa yg berminat shaja ye..baca arahan dibawah ni betul2


1. Tempek banner contest ni kat entry korang (linkkan ke blog miss)


2) Namakan title korang dengan " Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP "

3) Dah nama contest pun nak bagi Miss Lyzeer sentap kan, so..Korang di "wajibkan" untuk menyentapkan Miss dalam entry korang.

Benda ni yang  paling penting. How? Good question u guys..Korang diberi peluang yang sgt besar oleh miss untuk mengkritik blog ni. Berilah pendapat atau cadangan2 yang boleh menyentapkan miss. 

Contoh: Header awak ni buruk la..tukar la gambar hantu mak limah ke, baru gempak sikit

Faham x? Tapi...
  • Miss mementingkan penggunaan bahasa melayu
  • Kutukan yang membina sangat2 dialu-alukan
  • Kata2 yang terlalu kesat akan terus direject penyertaan oleh miss..

Contoh: Dowh, blog kau ni cam haram sial..baik nenek aku buat blog cantik lagi pada kau..pegi mampos la

Ikut suka hati la korang nk buat entry panjang mana. tapi perlu diingtkan bahawa penilaian pemenang berdasarkan entry..no random2 org k. Miss yang akan menilai sendiri. Sesiapa yang berjaya membuatkan miss tersedak air liur basi ni. haha, dia bakal dinobatkan sebagai juara aka pemenang


3) Dah siap entry..submit le penyertaan korang kat ruangan komen ye..(linkkan entry korang)


Hadiah kepada pemenang

Tempat Pertama

RM50 (dibank in terus ke akaun anda)
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Entry terbaik daripada blog korang akan dijadikan sticky post di blog miss selama 2 minggu
Miss akan komen 10 entry korang


Tempat Kedua

RM30 (dibank in terus ke akaun anda)
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Miss akan komen 10 entry korang


Tempat Ketiga

RM20 (dibank in terus ke akaun anda)
Review Page Alexa dengan 5 bintang
Miss akan komen 10 entry korang


10 hadiah saguhati

Review Page Alexa dengan 5 bintang
Miss akan komen 5 entry korang

Amacam? best x hadiah dia..ada sesetengah dari korang x tahu review page alexa tu apa kan..Korang boleh memantopkan pengetahuan kat entry lama miss yang bertajuk Jom Exchange " Review Alexa ". Contest ni akan tetap berjalan walaupun jumlah penyertaan adalah satu. Nasib dia la kan..hehe, buta2 miss bagi RM50 kat dia without ada pencabar. Ada berani nak type ayat muntah darah kat gua..silakan..hehe




Tarikh contest berlangsung 

8/9/2011 sehingga .............. (x tahu lagi bila nk tutup)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Senarai peserta yang nak bg Miss sentap

65 comments:

amirulspurs said...

Hehe, dah siap :D
ni dia link. Excited,haha


http://amirulspurs.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

thanks..penyertaan pertam. gud luck

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Fatin Aqilah said...

join :)

nak mintak maaf kalau terkurang ajar,eheh.

http://coklathatifa.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

thanks join..bergegar otak miss baca entry2 penyertaan..kui2x

Cik Mimie said...

join jugak la. ^_^

http://kalapenamenari.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

niyta said...

NK MENGEJOINKAN DIRI JUGAK..
http://th3killer-ni3ta.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

farz zull said...

freshie join!

http://fadazaz.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

dah check penyertaan terkini...thanks sudi join =P

Bella said...

Sempat lagi kan nak join?

http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

adeq-yOe said...

http://adeq-yoe.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

maaf kalo terkasar bahasa~

niyta said...

hehe..thanx miss..:)

miss lyzeer said...

miss dh check penyertaan terkini...boleh semak nama kat senarai yang nk bagi miss sentap.

niyta : welcome =)

Amoychanteks said...

tukang baca setiap entry. sumpah lawak ! haha~

Myza Sam said...

try join :D maaf .

http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

Myza Sam said...

maaf , Myza nak join Miss Lyzeer .

sila la singgah :D

http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

miss lyzeer said...

Amoychanteks : baca je...join la sekali..hehe

Myza Sam : miss dh check penyertaan kamu, tp x boleh komen kat ruangan komen..apa2 pun, good luck ye =p

yaya mongeks said...

http://yayabelogg.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

budakijaupendek said...

sangat best contest ni. hehe
join!


http://budakijaupendek.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

hadi said...

best contest ni...join..('',)


http://mediasubsidi.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Cik Chempaka Sari said...

http://chempakasari20.blogspot.com/2011/09/diari-220-contest-aku-nak-bagi-miss.html

ipa faiza~ said...

miss liza!!


http://contests-unguisme.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

Cik Chempaka Sari and ipa faiza:

miss dah check penyertaan kamu..susunan kata memang sempoi and insya allah ada peluang menang..tapi miss x boleh komen kat ruang komen kamu..so, good luck ye =p

miss lyzeer said...

kepada yg lain2 pun..miss dh check penyertaan kamu..very good kesemuanya..kita tunggu sama2 siapa yg bakal di nobatkan king or queen sentap...kih2

Razz said...

razz Espada dengan blog terbaru dengan senang hati join contest ni, harap leh menang ye.. link di bawah ini :)

http://lawaktipu.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Razz Espada | Lawak tipu

miss lyzeer said...

thanks razz sudi join..=)

Fahtehaa said...

Tehaa join :


http://tehaalarh.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

ika said...

cm best je..nt ika join law ad mse..:)

bErRy^BeAr said...

maaf ler kalo ayat cam kurang ajo ckit.nie dye link nye http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html#links

@juera said...

Salam miss, i join yer..

http://ajuera-story.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

tq..nice contest ^__^

IZYAN KAHER said...

segmen kutuk mengutuk :D

#this is luarbiasa okayyy ^^,

miss lyzeer said...

dah check penyertaan terkini...kaw2 depa bagi..haha

good luck semua =)

fiQ'Ra said...

salam miss :) mas join tau~

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

agak2 miss sentap tak? hehe

ok tata~

Nida said...

Salam Liza..

Kak Nida mencuba sedaya upaya, semoga entri menyentap Liza.. moga-moga ada rezeki buat keluarga (itulah niat di hati)... ameeeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

id follower: Nida

tq:)

miss lyzeer said...

salam...miss dh check penyertaan terkini..boleh semak nama korang kat list ye =)

Joel Leslie said...

Saya sertai juga :) semoga saya ada rezeki. boleh gak beli beli rujukan untuk kegunaan dekat sekolah kalau dpt memang wang. bersedia awal untuk PMR tahun depan :D hehee. hrp2 dapat. ameeen!

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

terima kasih :)

linda syasya said...

nk menang duit tu utk bli hdiah kt my better half..huhu..;p

http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

alhadulillah..ada lagi yang sudi join. Miss dh check penyertaan terkini. boleh tgk nama kat senarai nama =)

fiezahkecik said...

hye. saya join ye. Harap belum terlambat. Kalau dah terlambat pun tak apa la, kira tolong Miss Lyzeer erbaiki blog. Hehe

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

dh check penyertaan dari fieza =)

Syai Sipot said...

Salam.

Saya Joined.
;)


http://syailakan.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap_26.html


Thanks

miss lyzeer said...

dah check penyertaan terkini =)

Aimie Diyanna Benignant said...

Boleh join lagi tak ni? k gua join okay. haha selamat tersentap..

http://aimienami.blogspot.com/2011/11/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Fiena + Qiena said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Ebell Lee Syasya said...

http://ebell-lee.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

join...FOF sory if mmg miss rase sentap ngn C >.<!"...takut benonyer nak sentap2 org...XD

wani mohd said...

http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Hizatul said...

http://killjoysdiaries.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

p/s:sorry atas pnggunaan 'aku' XD

Mira Adzlia said...

da join ^_^

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

AtiEy eYkuu said...

Atiey nak join :)

http://haziatiatiey.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

yg ke-50

http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

cik puan muda umi said...

cik puan muda umi join..:)

http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

mimie said...

mimie join.harap tak terlambat.minta maaf kalau trasa ye. :)

http://mimielol.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss_anniesya said...

Anis join contest ni..arap x sakitkan hati
http://are-nies97.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

♥Eka Fieka♥ said...

Join ! harap ta kasar k !

http://ekafiekaforever.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

ladolceziera said...

tumpang menyentap.:D

http://ladolceziera.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Cik Rose Cute said...

join..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

ratu zuleyqha said...

eqha join !

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

nurmujahidah said...

muja join :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

naf. said...

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

joinnn :)

Dian Hazwani said...

join :)
http://dianhazwani.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

Miss Lovouis said...

Join2 . SENTAP jgn tak SENTAPPP !

http://lovoiustory.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

nur amylia said...

Salam , saye join yew :)

http://belogawekchoco.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

miss lyzeer said...

contest dah tamat..miss da buat senarai terkini, semua pun boleh check =)

baguznet said...

baru sampai sini, sape pemenangnya? nak baca sentapan yg dibuat :D

Leeza said...

@baguznet

pegi link ni

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/keputusan-penuh-contest-aku-nk-bagi.html