Pemenang GA saya giler bola

Sebelum miss umumkan pemenang kepada GA kali ni, miss nak listkan dulu peserta yang sangat rajin and sangat2 best sebab sudi join GA miss ni...walaupun x byk peserta, tp cukuplah untuk memberi kepuasan kepada Miss. At least Miss bolehlah membuat sedikit amal jariah.

Senarai peserta :
  1. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html
  2. http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/giveaway-saya-giler-bola.html 
  3. http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/07/giveaway-saya-giler-bola.html
  4. http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html  
  5. http://haffizmohdnoorbornthisway.blogspot.com/2011/07/saya-giler-bola-bola-giler-saya.html
  6. http://syasyahmania.blogspot.com/2011/07/aku-nmpak-kat-chatbox-n-aku-sgt.html  
  7. http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/07/ga-saya-giler-bola.html 
  8. http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html
  9. http://juekikilala.blogspot.com/2011/08/saya-gila-bola.html 
  10. http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html
  11. http://cpluckiest.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html 
  12. http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html
  13. http://rez90.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html 
  14. http://aboutme93.blogspot.com/2011/08/click-above-banner-to-join-this-superb.html
  15. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/give-away-saya-giler-bola.html 
  16. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html 
  17. http://akuanakmuda77.blogspot.com/2011/08/give-away-saya-giler-bola.html 

Ok, 17 orang..disebabkan ada 17 orang yang rajin ni maka wujudlah GA ni...So, miss nak bagi kiss sikit lah kat korang2 yang join ni..heh, sudi2 lah terima ye




~ Mmmuahhhhhhh ~


Ini kira hadiah saguhati la kepada yang x berjaya. Penilaian pemenang kepada GA miss adalah berdasarkan entry. Dalam 17 orang peserta ni..miss tertarik kepada 2 entry iaitu dari


1. Nanakimie

"Saya Giler Bola..... "

duduk berehat dikerusi malas
sambil berehat menonton tv
kalo dolu nak nengok bola pon malas
sekarang pantang Malaysia lawan dah tercangok depan tv

petang-petang main buaian
dah puas main terus pancing ikan
even kelab luar negara eden tak layan
kalo dapat poster free sapa yang tak nak kan
 
 
 
2. Razz
 
"Saya Giler Bola.."
-Saya giler bola sangat sebab Malaysia pernah menang banyak kali dalam game sebelum ni.
- Saya giler bola sehingga bebola ikan dan bebola sotong pun saya anggap ianya bola sepak. 
-Walaupun saya giler bola, tapi sebenarnya saya tak gila pun.
- Saya juga jadi giler bola sebab Malaysia kalah dengan Singapore aritu..hehe..
- Saya giler bola tapi saya tak suka main bola..haha..
-Disebabkan saya tak suker main bola, maka saya pure-pure giler bola..

Saya jadi giler bola sebab saya join contest ni.. :)
Amacam..hehe..
 
(Cikgu suka main bola, hari- hari cikgu main bola)
 
 
 
 
 
Ok, penin jugak kepala Miss nak pilih yang mana satu the best. Tapi disebabkan slogan dari blog Razz ada selitkan dialog dari filem P.Ramlee kegemaran Miss (Masam-masam manis)**yang kaler merah tu..Then, dengan segala hormatnya Miss menobatkan
 
-
-
-
-
-
-
 
 
 
adalah pemenang kepada my first Give Away " Saya Giler Bola" . Kepada yang x berjaya cuba lagi ye..byk lagi GA or contest miss akan buat lepas ni..=)..and sekali lagi tahniah kepada Razz.



2 comments:

amirulspurs said...

eh eh, terlepas laa GA ni. alaaaa

miss lyzeer said...

x pa..lepas ni ada byk lagi GA or contest =)