Segmen Cubit-cubit manja-tamat

Assalammualaikum semua....alhamdulillah, nampaknya segmen kedua Lezza telah pun berjaya melabuhkan tirainya. Walaupun sambutan yang diterima nampak gayanya macam agak suam-suam kuku. Tapi, Lezza tetap nk ucapkan terima kasih bebanyak kepada sesiapa yg telah pun join. Sayang korang... sebenarnya melalui segmen kita para blogger boleh berkenal-kenalan antara satu sama lain. Walaupn hanya di alam maya =). 

Thanks lagi sekali Lezza ucapkan kepada semua yang sudi join. Kepada yang pernah terbaca atau tahu pasal segmen..kenapa x join? Susah erk, syarat2 yang Lezza letak. OR, x de hadiah i-pad Lezza nk kasi =p??? Dont worry, x kecil hati pun. Bak kata orang, x nak sudah =p

OK, dengan lafaz bismillahirrahmanirahim, Lezza sebagai penganjur segmen ni mengumumkan bahawa segmen cubit-cubit manja telah pun tamat secara rasminya. So, Lezza bertitah kepada semua para peserta...ha!!apa lagi, pi la jengok peserta2 lain segmen ni. Pi cepat...ekeke, semoga kita jumpa di lain segmen. Daaa





5 comments:

Si Matatajam said...

Ala. ok la tu Leeza. Ramai gak kawan yg support tu.. Jgn putus asa dear...sian kawan2 yg join tu tau..

Si Matatajam said...

Nak start terjah malam ni.,

dya didinad said...

okky nadiah tuggu segmen yang sterusnyew hehe :D

saifudin said...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Dunia Wilma said...

Takpa...Yang penting ada peserta kan ^_^ Wilma akan pelan2 terjah senarai peserta2 tu...