GiveAway : Saya Mau Novel dari Onenie

Assalammualaikum semua and apa khabar? Hope semua sihat. Hari ni Lezza tertarik nak join giveaway yang dianjurkan oleh Onenie. Nak join x? Meh sini kita tengok syarat2nya


Sesapa nk join GA ni jugak, klik ja kat picture atas ni. Lezza dah linkkan skali =)

Syarat2:
1- follow my blog.. (Onenie)
2- LIKE my One's Perfume
3- Ples LIKE gambar ni and page penganjur ni...
4- NEW!! LIKE GAMBAR ni and share gmbr ni dgn kawan2..ajak kawan like ok.. :)
5- Letak banner dlm post and tajuk post adalah "GiveAway : Saya Mau Novel dari Onenie"

Opps, ada lagi syaratnya:



tinggalkan link anda di komen box..
tag  3 kawan ok..pastikan mereka tahu..
-
-
-
-
-
-


Hmmmm, Lezza nk tag...jeng jeng jeng
dan semua follower Lezza!!!!!!!!


tarikh tutup TERBARU adalah 18 september 2012..
pkul 8 malam..
pada pukul 9 akan diumumkan!!! pemenang!!!!




p/s: Jom lah kita join ramai2, tau x sebab apa? Sebab, kalau lagi ramai yang join lagi banyak hadiah. Bestnya..hope ada rezekilah nk dapat satu =)



Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


1 comment:

siti naqiah said...

sgt teharu bile di tag..tengs dear, insya Allah kite join ye =)