Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla




Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2.Warganegara Malaysia.
3. Tiada had umur dan jantina.
4.Wajib follow blog Fiqah dan Ieyla.
5. Wajib follow/like/add semua sponsor. *jangan tipu yer

Cara penyertaan :
1. Buat entry yang bertajuk " Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla".
2.Gamkan banner diatas dalam entry korang dan backlinkkan ke entry ini. *kalau korang letak link GA dekat blog Fiqah backlinkkan dekat blog Fiqah,kalau dekat Blog Ieyla backlinkkan ke blog Ieyla*
3.Tag? Tak perlu pun tak apa.Tapi ada hadiah untuk Top Referral.
4.Letak link GA korang tuh dalam kotak komen ini. *jangan letak link dekat kedua-dua blog,pilih salah satu blog sahaja untuk letak link*.
5.Dah siap!!



Settle pun semua syarat2 dia...berpeluh-peluh. Kalau x menang x tau nk kata apa la. Ada kena add, like and follow. Rasa2 Lezza, ni lah GA yang paling banyak kena main tekan2. Haha, anyway alhamdulillah selamat pun semua.




Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


5 comments:

fiqah hamed said...

thanks join..good luck.. (:

Leeza said...

thanks

Jaja Sutera said...

Salam..dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jempot follow Jaja balik !
meh..kalau free join la GIVEAWAY , Jaja <3

http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

fiqah hamed said...

Salam..Ada update terbaru pasal sponsor..awak boleh tengok disini

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

*fiqah bagi masa seminggu untuk awak follow/like/klik sponsor yang belum awak follow/like/klik..(:*

insyaallah selepas seminggu untuk awak follow/like/klik akan umumkan pemenangnya..

Awesomeness said...

Assalamualaikum, singgah sini dari senarai nama Partner GA Fiqah Dan Ieyla

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html