BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen

Nak join..tekan kuat2 kat banner ni okey =)


Syarat-syarat 
  1. Follow Aina & Ain & Follow twiter Ain (Wajib/Tak wajib kalau tkde)
  2. Add AzReen ShaHida
  3. Like Fanpage INI
  4. Wajib Follow,Add,Like semua sponsor !
  5. Buat 1 entry bertajuk "BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen"
  6. Nyatakan nama seorang blogger yang menjadi idola anda dalam entry itu
  7. Komen-kan link ENTRY anda itu
  8. Selalu terjah blog saya dan Aina untuk mengetahui perkembangan GA ni.
  9. Akan tersingkir jika tidak mematuhi syarat-2 ni *kejam
  10. Mesti letak banner giveaway dekat blog kalau nak menang. Link-kan dekat blog ni / Aina. *wajib
Cara Pemilihan Pemenang
  1. Random.org
  2. Blogger yang menjadi idola ramai
  3. Top Refferal 

DUE DATE : 100 PENYERTAAN




Ok....Lezza dah pun terlepas pandang syarat2 penyertaan. Tak tahu la tuan GA nak singkirkan penyertaan Lezza or x. Tapi, Lezza still akan ceritakan blogger yang menjadi idola Lezza ialah jeng jeng jeng....

Sebenarnya susah Lezza nak mengaku tapi nilah kenyataan (jiwang x...ekeke). Lezza suka sangat Lyssa Faizureen. Kalau korang blogger baru, mungkin korang belum kenal dengan Lyssa. Tapi sebenarnya dia sangatlah famous dikalangan newbie2. Kenapa?? Ha..ni best nak jawab ni. Blog dia sangat banyak tutorial yang berguna untuk mencantikkan blog. Macam blog Lezza ni, hampir 90% Lezza menggunakan tutorial Lyssa tau. 

X percaya jugak..pi la jengok (tengok). Lezza envy dia (in a good way of course). Follower dia hampir mencecah 60 ribu. Bukannya dia minta "I followed you, you must follow i back". Tapi still setiap hari akan ada follower baru. X kisah la tu kan..dah orang suka, mestila orang nk tau perkembangan blog dia. Lezza rasa, belum ada lagi mana2 blogger yang mempunyai follower seramai itu. 

Satu lagi, blog Lyssa sangat mesra dengan pengunjung. Perasan x?? Kebanykkan blog2 yang famous, mana ada nk letak shoutbox. Tapi..blog Lyssa. Masih ada lagi benda tu. I respek you la....

Itu jela kot Lezza nak membebel...Kalau nk cerita memang galak la tangan ni nak menaip. Tapi nanti, owner GA ni termuntah pulak baca coretan Lezza. Haha, gurau je k =)




Anda juga mungkin nak join GA lain..semuanya belum tamat lagi...sila klik kat bawah ni k =)


4 comments:

Ain Hanani said...

Syarat tk ckup :) Idola blogger ?

Lyssa Faizureen said...

amboi .amboi .amboi . Lyssa lak jadi mangsa entry ni ye ?

Maaaaaaaalu nyeee ! >_< haha

*Terharu pun ada sebab aawak jadikan Lyssa sebagai ur idola . ishk ! tutup mukaa . tutup mukaa . hehe .

Apa-apap pun thanks sangat eh ?
Keep in blogging ! chaiyok-2 ! :)

Leeza said...

Macam mana Lyssa boleh tau Lezza ada buat entry ni eh?? Haha..anyway, apa yg lezza tulis tu tulus ikhlas dari hati Lezza =)

Sama2 **Lyssa Faizureen komen blog lezza, macam x percaya but i love it. Hik hik

OnE_nIeZuKa said...

haii..marilah join giveaway makeup saya.. hadiah banyak n istimewa...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html?showComment=1348826054198#c3725501722144349540