My Precious Follower

Salam Satu Malaysia semua reader.. Miss nak ngenyih sampai nampak gigi sebab Follower Miss dah cecah angka 300. (Baru 300 dah nk berlagak..huh)

Miss x kisah korang nk cakap apa pun sebab blog Miss ni x lah sepopular blog senior2 yang lain..300 dah cukup banyak bagi Miss and Miss nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sesapa yang sudi jengok ke blog Miss yang x seberapa ni..

Disebabkan Miss dah berjanji yang angka 300 ni menjadi penanda aras yang baru kepada blog Miss...So, Miss nak bagi award kepada follower Miss yang ke-300.


Sebenarnya Miss berniat nak bagi hadiah saguhati kepada follower yang ke 300 ni tp disebabkan Miss x kerja lagi..ongkos pun x berapa masyuk..So, Award ni jelah Miss boleh bagi...harap terima.


Hehe, Miss nak story skit pasal Follower Miss yang ke-300 ni. Kat bawah ni header blog cik fatima..


Nama empunya tuan blog sharifah fatimatuzzahra. tp boleh panggil fatima je . . Cik adik yang cute miut ni stay pekan. Dia suke kwn dgn spe sje dan yang penting, dia adalah seorang yang happy go lucky. Miss rasa fatima adalah blogger baru..So, jom lah kita support fatima dengan singgah blog dia n jd follower fatima..Nice =)

4 comments:

meo188 said...

im your 305th follower... nk award gak :p

miss lyzeer said...

x dapat le eden nak nolong ehh..haha, by da way thanks follow miss

lost kitty said...

tepuk tangan sampai lebam.

miss lyzeer said...

=p