Contest Friends Forever

Another contest Miss join dalam masa x sampai 24 hours..nampak sangat x de keja kan..=)

Contest ni dari blog shafmechy. Untuk pengetahuan korang, contest ni siap dapat tajaan lagi tau. Cayalah...=p. Syarat2 dia pun x susah. Kalu Miss yang buat contest, siaplah korang ( Pastu x de orang join baru padan ngan muka Miss kan..haha) Hadiah dia pun boleh tahan..eheh. Jomlah kita sama-sama memeriahkan pertandingan niyh =p

Nak tau syarat2 penyertaan dengan lebih lanjut? Klik here
Then, setelah mencari dan mencari, terjumpa gak gambar ni..walaupun ada lagi gambar yang best, tapi entah kat mana..So, the memorable memory, jeng2..


Inilah dia muka budak2 mekanikal pompuan yang suka makan bersepah2. Kami tetap akan makan jugak sebab perut minta di isi walaupun berpiknik di tepi lif..eheh. Ni zaman muda2..sekarang? Still bersama mengejar cita2. Insya Allah selamanya.

P/s: Miss Lyzeer tidak mempunyai akaun FB =P

Inilah nama2 bertuah yang telah ditagged oleh Miss

6 comments:

shafmechy said...

thanks join..gud luk =)

Mrs. Farhan said...

Gudluck misslyzeer. Ehh, biar betol misslyzeer xde fb. Menarik nye. Msti bahagia kan hidup. Sbb fb menyerabutkan otak je.huhu,


Eh, lupa nak gtaw, saya dtg follow misslyzeer. =)

meo188 said...

nak adiah gak!

miss lyzeer said...

shafmechy : ur welcome..support kamu

mrs farhan : jiwa lagi tenang leps delete account fb..walaupn org kata miss ni ketinggln..x pa, x kisah..janji miss happy

meo : jom lah kita join sama2..hehe=)

Syazwani Jalal said...

hye2

miss lyzeer said...

hye..