SEGMEN : BLOGWALKING & CLICKING

Dah lama x join segmen.. Sementara jap gi nk masuk tido, nk join la segmen ni. Walaupn skang ni x da BE dari nuff, at least ngan join segmen ni boleh la menambah-nambah kenalan di alam maya. Dia punya syarat2 pun mcm x susah ja.

1. Buat entry bertajuk ' SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH '

2. korang tempek banner segmen yg simple kat atas tuh

3. Dalam entry, korang tulis la sikit2 psal diri korang :

nama :
umur  :
tarikh lahir :
brpe la korng berblog 
harapan korang 

nak tambah bebanyak lagi pon boleh . ikot suke korang la (:

4. Tak perlu tag2 bagai (: juz, kalau rjin, ajk la reramai join segmen ni 

5. Da siap entry, tinggal link entry dekat bhgian komen ni tau :D

Ok, kita tempek banner segmen ni pulak.
Sapa yang berminat bole click ke kat banner ni ye.
Nama diberi Norliza Binti Abdullah (Nama penuh gitu, panggil Lezza ja ye), Lahir sekitar tahun 1989 (I'm 23 now). Menubuhkan blog pada tahun 2009 tapi aktif pada tahun 2011 sampailah sekarang. Harapan, nk jadi famous cam blogger2 otai yang lain (kuang2x...just kidding). Itu je kot. Happy berblogging ya kawan2






21 comments:

soooooour said...

aaaaaaaaaa...ini dia bloger otai tu....lalalaalala...

Mia Liana said...

joinnn juga...

Leeza said...

@soooooour

oh yeah..selamat berkenalan =p

Leeza said...

@Mia Liana
hai liana, salam perkenalan

Cda CdOot said...

Senyum sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

QielaLuv said...

hye2 !

Leeza said...

@Cda CdOot
nanti leeza gi jengok kamu ya

Leeza said...

@QielaLuv
hye jugakk..muah2

jal said...

singgah dri segmen yg sama dan follow sini..
sudi2 lah jenguk
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Engku Muzahadin said...

singgah n follow dr segmen yg sama :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Diera Tekikushika said...

hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. jom g blog saya pulak meh =)

Tiera Nordin said...

Hi, dr segmen y sama. Jemput follow me~^^

http://talkdramalove.blogspot.com/

Tiera Nordin said...

Hi, dr segmen y sama. Jemput follow me~^^

http://talkdramalove.blogspot.com/

Soul Lee Hin said...

datang dari SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH. :)

man luqman cool boy said...

done follow dari segmen sama

Clara said...

Hello akq! Singgah sni..

Clara doa moga2 akq dpt jdik blogger Famous Amos.. ehheh..

^^

Soul Lee Hin said...

singgah sini dari segmen sama. :)

Nur Anisah said...

singgah sini (:

Nice blog!!

sueshe said...

da follow dear..dr segmen yang sama..hehe iklan eh leeza? ade tp tak masukkan sebab ari tuh tukar id blog..huhhu..
nice blog..;-)

dUnIa fAnTasY kU.. said...

singgh sini dri segmen y sama :)
http://aisyalieza.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html


klau sudi meh la ke blog saya.. :) follow sini

sue perbs.. said...

dtg n folo dri segmen same... sory lmbt terjah... jemput2 singgah ek