Pengumuman penting





It just a short notice to all. Ok, ada jugak blogger yang dh mula tanya pasal contest yang Miss anjurkan. Macam ni, contest ni masih lagi berlangsung. Miss nak minta maaf sesangat kepada semua para peserta kerana terpaksa mengherat contest ni berbulan-bulan. Sebab? Kekangan yang terlampau-lampau. Jangan risau, miss x kan batalkan contest sesuka hati. Yela, penat korang contributekan idea kepada miss kan. Miss sangat hargai korang. Dont worry ok, semua pun masih berpeluang. Then, kepada sesiapa yang berminat bolehlah klik kat link bawah ni nanti. Tapi miss x kan update nama korang dalam list for this short time k, miss sesangat busy. Nanti ada masa, miss akan updatekan. Daa, jumpa nanti..tweet, tweet..good luck for u all...muaahh

1 comment:

fiQ'Ra said...

owhhh... tak pe miss.. take ur time k.. semua sabar menanti >.< miss pun take care ya :)