Update contest =)



Dengan ini secara rasminya Miss menutup contest "Sentap" yang telah dianjurkan sejak beberapa bulan yang lalu. Seriously x sangka contest ni mendapat sambutan sehingga 44 penyertaan. Thanks sangat2 sesiapa yang telah join. Miss telah mencuri masa untuk mengupdatekan senarai penyertaan ter"latest". So, sesiapa yg join, sila check nama kat bawah. If ada yg miss terlepas pandang and x tersenarai kat bawah..cepat2 bagitau miss ye. Penyertaan yang ke-22 sehingga 44, miss belum check lagi. By da way, miss akan check dari masa ke masa. Kalau x da aral melintang, keputusan penuh akan dikeluarkan pada 20/1/2011. Sebelum tu, miss akan buat saringan secara berperingkat untuk pastikan miss tak terlepas pandang. Alrite =). Good luck untuk semua, peace =p



1. http://amirulspurs.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
2. http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
3. http://coklathatifa.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
4. http://kalapenamenari.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
5. http://th3killer-ni3ta.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
6. http://fadazaz.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
7. http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
8. http://adeq-yoe.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
9. http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
10. http://yayabelogg.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
11. http://budakijaupendek.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
12. http://mediasubsidi.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
13. http://chempakasari20.blogspot.com/2011/09/diari-220-contest-aku-nak-bagi-miss.html
14. http://contests-unguisme.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
15. http://lawaktipu.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
16. http://tehaalarh.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
17. http://budakcomelbuatblog.blogspot.com/2011/09/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html#links
18. http://ajuera-story.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
19. http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
20. http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
21. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
22. http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
23. http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
24. http://syailakan.blogspot.com/2011/10/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap_26.html
25. http://aimienami.blogspot.com/2011/11/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
26. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
27. http://ebell-lee.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
28. http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
29. http://killjoysdiaries.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
30. http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
31. http://haziatiatiey.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
32. http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
33. http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
34. http://mimielol.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
35. http://are-nies97.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
36. http://ekafiekaforever.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
37. http://ladolceziera.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
38. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
39. http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
40. http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
41. http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
42. http://dianhazwani.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
43. http://lovoiustory.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html
44. http://belogawekchoco.blogspot.com/2011/12/contest-aku-nak-bagi-miss-lyzeer-sentap.html

1 comment:

nurmujahidah said...

nasib baik ade,, no 40,, harap2 wat miss sentap terlompat-lompaat,, haha!!