Increasekan traffic korang sekarang...


Hai semua, agak lama jugaklah miss menyepi..x sempat lorhh..org bekerjaya skang..haha

Then, dikesempatan yang ada, miss nk share ngan korang salah satu cara untuk 'UP' kan traffik korang. Actually miss amik tutorial ni dari blog adamhaiqal . Dia cakap kena share2..kan adam =)

Firstly, as you guys know or those who didn't know,traffic is very important to our blog as to maintained the alexa page rank.

Here I wanna share with you guys,about the website that may increase your traffic -web,blog,etc.

*click pictures to go to the website.

Okay,mesti y'all pening macamana nak menggunakannya.
It's very easy as A B C !
You just need to sign-up for free at HERE !
Jangan lupa isikan URL blog okay.
And then u will get the verification link via email (*please do check ur mailbox,tq)

After that,y'all need to login macam biasa.
And then akan keluar page begini kan?

*click picture if it's not clear.

Okay then.Y'all just need to click the button 'SURF' at the bar.
And then,let them begin.
Don't closed the window until it finished.

Impossible?
Lemme show you this.


See? This is from Miss's blog
Most of my traffics were came from GlobalAutoSurf.Net . Seriously

**Miss dah try buat ni hari jumaat, agak kagum sebab jumlah pengunjung miss meningkat sebanyak 1000 dalam masa sehari. Kalau x percaya bolahlah cuba

p/s: Please do sharing with others. Lagi byk org join, lagi byk org view blog kita =)

4 comments:

KecohAbes said...

nak tnya,camne nk enable kan? sbb Kecohabes buat still waiting lg..ke dia mmg enable sendiri?

miss lyzeer said...

dah try edit?

CaHaYa_BuLaN said...

dy affect x kite punye nuffnang?? hm...

miss lyzeer said...

nuffnang tu akan effect kalu kita tempek iklan2 lain (pesaing kepada nuff tu la)..autosurf ni dia tlg view kita punya blog je..

if miss not mistaken la.. =)