Entry ini khas untuk Lyssa

Lyssa, Lezza nak tnya sikit. Dah lama sebenarnya nak tnya Lyssa...tapi x dak masa. Macam ni, Lezza pelik la, macam mana Lezza nk buat tab menu macam Lyssa punya. Ni ha, Lezza ada print screen yg blog Lezza and Lyssa.


See, nampak x ada ruang kosong kat bawah header tu if Lezza letak tab menu kat situ. Macam mana nk buat cam Lyssa...tab menu tu macam cantik je dalam header.



**Hope Lyssa boleh tlg masalah Lezza ni..=)**


4 comments:

Lyssa Faizureen said...

ohh , yg tu sebab lyssa guna kod lain . hehe . payah sikit kod yang lyssa mainkan untuk blog lyssa tuu . kena pandai2 agak .

nak ajar org pun susah :(

Leeza said...

yeke...then, mcm mana Lezza nk buat. At least x nampak transparent belakang tab tu

Hafizzi Aziz said...

drag masuk ke atas tue xleh ka? mcm apit punya, drag ja.

Leeza said...

Dah drag tapi mcm yg apit nampak..ada ruang kosong.