Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool

Assalammualaikum, rasanya dah lama Lezza tak join mana2 contest. Ye la, asyik x menang je...majuk kejap. haha, oke kita percaya pada rezeki masing2 kan. Kalau ada rezeki, ada lah. Contest kali ni sempoi. Baca skit title tu, "Blog saya biasa biasa je tapi cool".

Haa, ni nk promote sikit blog Lezza. See, memang biasa-biasa je..simple. Gadget pun x banyak, lagu x dak. So, kat mana yang cool tu, blog ni cool sebab background dia warna purple. LOL, lagi2.....disebabkan dia x byk gadget, blog ni jadi ringan. (Betul ke?? Test la sendiri =p)...pemilihan warna yang sepadan (ni kira angkat bakul pi jalan2 dah) dan sebagainya. So, sesiapa yg nk join contest ni senang aja. Syarat2 ada kat bawah ni....check it out ahhh
Syarat penyertaan
1. Mestilah menjadi follower Belog cik si pipi merah
2. Buat satu entry bertajuk "Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!"
3. Dalam entry tu anda wajib letak 1 entry korang yang terbaik (letak link je)
4. Letak banner Belog Cik si pipi merah dalam entry tersebut dan linkkan ke Belog Cik si pipi merah
5. Tag SEORANG rakan blogger dan pastikan dia tahu dirinya ditag
6. Letak link entry tu dekat sini

Oke, dia nk entry terbaik.. Hah amik kau, "Daging dari tahi manusia". This entry is the best la....x percaya pi baca sendiri. Then, you could judge how cool it is? Peace yoo. Klik ja kat link bawah ni, ada bran??
Daging dari tahi manusia

Kat bawah ni banner Belog Cik si pipi merah. Nak join, tekan ja..Lezza dah linkkan ke belog beliau.




Last and not least, blogger bertuah yang Lezza tag is syarafina. Done, dah siap..kan senang je. Apa lagi..jom la join ramai2. Baru meriah, lagipun tarikh tutup dia 28 September tepat pukul 11.59 pm. Apa tunggu lagi, cepatttt


4 comments:

Aishah Jahirah said...

slmt bersegmen....gud luck....;p

TehaaNFM said...

Tagged you :D
http://tehaalarh.blogspot.com/2012/08/contest-fizgraphic-vector-gambar-saya.html

Jos Revalution said...

singgah cne lee..??hehe

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html