Contest Blog Cik Saz



Ok, Bersedia semua..Lezza nak join contest ala-ala fairies ni. Owner dia suruh senaraikan 3 impian. Hurm...impian, kalu nk ikutkan memang banyak. Tapi dia nk 3 je. So, 3 pun 3 la. Hehe


Impian Pertama (Jangka masa pendek)
Owh...Lezza nk sangat memiliki smartphone. Ala yang kecoh2 android tu. Nampak x picture kat bawah ni..sungguh ohsem kan.




Impian kedua (Jangka masa panjang-3 serangkai)
1) Rumah tangga yang penuh dengah kasih sayang.
Saya x sabar nk kawin, ada suami and anak2. Tapi the biggest problem is saya masih belajar (belum bekerja) and masih belum berjumpa dengan Mr Right =P..(Gatal sudah)




2) Kereta sport
Lezza adalah seorang yg suka pada sukan. Bole cakap cam i am sporty woman la. So, jiwa nk memiliki benda2 yang looks sporty ni sangatlah  tinggi. My favorite car Mazda RX-8 or Ferrari Italia. Sungguh superb.



3) Seorang Engineer professional
Untuk memiliki 2 benda kat atas, of course Lezza kena ada kedudukan kewangan yang kukuh like become an engineer.




Impian Ketiga
Lezza teringin sangat nk menjelajah dunia. Nak tengok tempat orang. Mesti bestkan..pergi Paris, kota romantik...etc



Thats a few part of my dream. Hope mampu terlaksa =) Amacam owner blog (sambil angkat kening)..bole diterima x penyertaan ni..Hehhe. Eheh..lupa pulak, sesiapa yg rasa nk join ni jangan segan and jangan malu. Klik je banner kat atas sebab Lezza dah linkkan ke blog Cin Saz.


6 comments:

Ms. SAZ said...

ting ! impian anda sedang dilaksanakan.
thanks join my contest. :)

apak cikidong said...

tak salah berangan-angan.. biar mimpi sampai ke bintang! ecehh apak..

kursi lipat said...

impian yang bagus tuh!

Razif Mokji said...

seindah mimpi impian dia

misyamissyou said...

wahh 3 serangkai..huhu smoga berjaya capai impian..gudluck dlm contest ni jugak :)

tiga minit said...

berangan pencentus menuju puncak KALAu disusuli dengan usaha dan di semadkan doa..Insyallah satu hari akan tercapai