Saya Budak Baru Belajar



Kalau korang perasan blog aku dah upgrade..wahh, terujanya aku. If Korang pernah termasuk blog aku..klik2 tetiba je sampai sini kan.., ni nk bagitau..blog aku dh jadi remaja sikit jika nk dibandingkan masa awal2 blog ni tercipta.

Perasan x? Hehe, mesti ramai yang x perasan sebab blog ni blog baru..Lebih kurang baru 3 bulan di aktifkan. Follower pun x ramai lagi. Tp, kiranya dh matured skit la kan..

So far, banyak sangat benda yang perlu aku belaja.orang cakap sikit2 lama2 jdi bukit..hurmm..nak join contest pun aku x reti lagi..**Aduh..sedey (x pa2, lama2 pandai)

2 comments:

shereena said...

xpe..blajar pelan2..sy pun dulu jakun jugak bab2 blog nie.hakhakhak..

miss lyzeer said...

jakun..perak...semua la..hehe