The 100 Most Beautiful Faces of 2012

Hai..hai and assalamualaikum semua. Ha, macam yang semua baca kat title tu.....tahun 2012 hampir melabuhkan tirainya kan. So, pihak TC Candler mengeluarkan satu list "The 23rd Annual Independent Critics List of the 100 Most Beautiful Faces – 2012". Kalau dulu (tahun ni jugak) Lezza ada buat post 10 perempuan tercantik didunia 2012 yang telah diterbitkan oleh majalah "People". So, sekarang kita tengok pulak list yang dikeluarkan oleh TC Candler ni.

Ini merupakan ulang tahun yang ke 23 diorang. List ni bukan sahaja berdasarkan artis yang paling popular ataupun paling attractive berdasarkan luaran semata-mata. Tapi yang best, semua list ni dipilh berdasarkan elegance, class, facial features, joy, promise and macam2 lagilah. Kiranya berdasarkan personaliti plus ngan rupa diorang yang superb cantik dan menawan. Sebanyak 25 negara dimasukkan dalam senarai. Jom tengok siapa yang kena, mana tau artis feveret korang termasuk dalam list ke...hehe








No comments: