Penyanyi asal lagu Doraemon

Korang pernah layan cerita Doremon...konfem nih. Pakat semua x mau mengaku ma. Ekeke, nk tengok x siapa penyanyi asal lagu yang comel gila ni..


Penyanyi yang sampaikan lagu ni sebenarnya ada lima orang sejak dari tahun 1979 hingga ke 2005. Yang kat dalam video tu adalah Satoko Yamani Anison merupakan penyanyi kedua lagu tersebut. Performance ni dirakamkan pada tahun 2009 bertempat di Tokyo.

Lagu "Song of Doraemon" ni ataupun (ドラえもんのうた doraemon no uta?) dinyanyikan sebagai opening song untuk siri kartun tersebut. Selain dari Satoko, kat bawah ni adalah senarai singer rasmi lagu "Song of Doremon". Yang paling bestnya, suara diorang ni nk dekat sama je kan....Padahal orang lain2


1. Kumiko Ōsugi 
2. Satoko Yamano 
3. Tokyo Purin 
4. Misato Watanabe 
5. AJI




No comments: