Mrs. Hairul Fastest Cra2y GiveAway




Wah..akhirnya Lezza jumpa GA yang best. Korang tau x apa yang bestnya?? Ni ha..cuba baca surat cinta yang owner GA create untuk kita =)

Korang tahu tak ? Banyak lebihan hadiah :) Korang nak ? Boleh je, sertai lah GA baru Miera ni. Ingat ! GA yang baru ni hanya berlangsung selama 7 hari iaitu tamat selepas Miera balik dari Kuala Lumpur. Jika tak ada yang nak, Miera suruh je lah sponsor tu ambil balik hadiahnya. Senang cerita ken ? 64 peserta terawal akan dapat hadiah :D So, dah tak sabar dah ? Jom tengok syarat 
Rasa terpanggil-panggil nk join. Tapi korang kena cepat tau...macam Lezza skang ni. Tangan dok tengah galak nk siapkan entry and follow semua syarat yg owner bagi. Sebab..63 peserta terawal confirm akan dapat hadiah. Masa Lezza check tadi baru 27 orang yang join, hope Lezza cepat. Kat bawah ni syarat2 blog. Senang je....jom kita



  • Like FANPAGE Miera
  • Buat entry 'Mrs. Hairul Fastest Cra2y GiveAway'
  • Letak banner yang jambu tu dan linkkan ke entry ini
  • Ajak ramai-ramai member join *lagi banyak yang join, lagi cepat korang dapat hadiah


Alhamdulillah, selamat jugak Lezza picit semua senarai sponsor yang Amira statekan...Lezza x nak la tinggalkan link entry GA ni sebelum settle semua syarat2 owner dia. So, Lezza dah siap nk lapor diri. Kepada adik Amira yang comel....nanti kalau Lezza ada terlepas pandang senarai sponsor, bagitau lain lah ye. Lagi satu....

FB: Lim Sung Hyo (baget nama korea)
Twitter: azil_ron

**Itu je..hope sempat, sebab lama jugak nk settlekan senarai sponsor tu =)**


3 comments:

Dunia Wilma said...

Good luck :-)

Amira Zainal said...

Batal ! batal ! batal ! maaf GA dibatalkan atas sebab-sebab tertentu, maaf di pinta. Boleh unlike atau unfollow semua sponsor dan saya jika anda mahu. Maaf sekali lagi.

Leeza said...

Apala yang adik Amira ni buat. Bleh buat blogger2 marah tau x? Bkn kami nk sgt hadiah tapi batalkan after tarikh tutup??? itu bukan etika kita.

Kalau x de hadiah..x yah buat GA. Hmmm