Keputusan penuh separuh akhir muzik-muzik 27 (pusingan 1 )

Olahai...selamat malam semua. Fuhhh, penatnya. Sebab apa penat, ni ha. Sorry picture x clear sgt...handset biasa je pun. Pic bawah ni, artis2 yang berjaya menempah tempat ke final muzik2 27. Tapi, diorang ni x confirm lagi. Kena bertanding dengan pemenang pusingan 2 and 3.




Kat bawah ni adalah senarai lagu yang berjaya pada pusingan pertama. Lezza suka sgt sebab my favourite artis tercalon untuk masuk ke final nanti, STACY. Korang tengoklah bawah ni, ada x artis kegemaran korang yang tersenarai. Lezza dah ngantuk and good night. Banyak sgt benda yg jadi hari ni...so tired. Daa


Kasanova
Artis : Stacy
Komposer : Edry Abdul Halim
Penulis Lirik : Edry Abdul Halim



Biar Sampai Ke Bintang
Artis : Asmidar
Komposer : Ajai
Penulis Lirik : Ahmad Farid Abdul Jalal


Pencinta Terbaik
Artis : Sofazr

Komposer dan Penulis Lirik : Edry Abdul Halim



Idola
Artis : Azlan & The Typewriter
Komposer : Audi Mok
Penulis Lirik : Azlan



Pelangi Senja
Artis : Stacy
Komposer : Taja
Penulis Lirik : Tun Teja



Cerita Dia
Artis : Drama Band
Komposer : Ammar Habir
Penulis Lirik : Aepul


No comments: