Jersi baru harimau malaya 2012/2013

Hai semua, x abis lagi demam Separuh Akhir Muzik-Muzik dah masuk demam jersey baru harimau malaya 2012/2013. Semangat x nk tgk macam mana la rupa jersi baru ni kan. Kepada hard-die fan Harimau Malaya ni, jangan la lepaskan peluang untuk rembat satu dan jadikan koleksi korang. Hehe





Nike hari ini mengumumkan jersi baru ni Harimau Malaya akan mula dijual pada 15 November dengan harga RM229. Boleh tahan gak harganya kan... Tapi kalau dh fanatik, berapa pun sanggup. Ye idak??? 


2 comments:

amercorner.com said...

sorry tak tahu nak rply kat mana.

berkenaan dengan persoalan awak kat blog saya tu . ni dia jawapan saya :D

ok terima kasih kerana bertanya. senarai follower lezza xkan jadi kosong. Dia akan tetap pada bilangan follower lezza skang. buat masa tiga hari petukaran domain ni akan kacau nuffnang ads kat blog lezza. cth nya error cant displaying ads. earning pulak takkan jadi kosong. dia akan stay pada earning yang lezza dapat tu skang . :D. tukar domain ni easy to say takde beri bad effect pun . cumanya blog tak dapat beroperasi dengan baiknya dalam masa 3 hari. 3 hari diperlukan untuk penukaran domain blog. :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

bagi aku ok je jersi baru ni.. template nike mmg mcm ni.. ada byk jersi yg guna template ni. cuma lain warna dan logo pasukan je :)