Ice Watch Giveaway By Mibz and Alya Jane


Assalammualaikum, sihat x semua. Hari ni Lezza nk join satu giveaway. Kalau nk ikut hati memang dh x mau join mana2 GA, asyik x menang je. Tension gak kadang2 tu....Tapi sebab hadiah dia best sangat..Lezza rasa cm nk cuba nasib pulak. Mana tau ada rezeki. Korang nk tau x hadiah apa yg best? Ni ha, Ice Watch....wuarghhhh. Nak satu, Lezza suka gila jam ni tapi x da kesempatan nk beli. Huhu. Bukan tu je, ada banyak lagi hadiah..nanti korang pergilah ke link GA ni ye. Lezza tertarik ngan jam ni...hehe. Nak join?? Klik je kat banner GA ni oke..







Hadiah-hadiah gempak Giveaway:

  1. Ice watch untuk 3 orang pemenang. Di sponsor oleh Mibz Chipstore. 
  2. Top referral ke blog ini akan membawa pulang/memenangi (Pilihan :  Lomo aquapix atau Domain free for one year.)
  3. Hadiah freedomain atau camera lomo kepada peserta bertuah yang ke 300-. (Pilihan :  Lomo aquapix atau Domain free for one year. )

Blogger2 bertuah yang dipilih Lezza untuk ditag adalah....jeng, jeng jeng




Dah siap, nk lapor diri....daaaa



6 comments:

Cik Yaya said...

wahhh macam best jgk ni..hehe

Pak Jhu said...

gud luck :)

hnahdy said...

gud luck :)

aiNa yaZiD said...

ice watch.. smart! :) wish u all the best. (^^,)

LELA LIKE LELE said...

warna warni dan indah

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/10/ice-watch-giveaway-by-mibz-and.html