Segmen tingkatkan earning Nuffnang?

Korang tau apa itu nuffnang?? Oho, bukan blogger kalau x tau nuffnang tu apa...ekeke. Oke, no hurt feeling ok. Meh sini Lezza story, Nuffnang itu adalah salah satu blog advertising community. Selain dari nuffnang, ada juga community yg menyediakan perkhidmatan yang hampir serupa sepert adverlets and Innity. Back to Nuffnang (Lezza guna Nuff, yg lain x tau =p)....sesebuah blog boleh membuat income dengan hanya menyiarkan iklan dari nuffnang ni tau. 

So, mana2 blogger yg belum pasang iklan dalam blog korang...jangan la melepaskan peluang. Ok fine, kalau korang kata buat blog just suka2.....TAPI, bak kata orang sambil menyelam, minum air =p. Macam mana nk pasang iklan ni??? soalan yang sangat bagus. Blog Lezza ada buat tutorial untuk pasang iklan ni, TAPI (tapi lagi =p), tutorial tu dah lama. Sesuai untuk interface nuffnang yang lama. Korang jangan la rasa down..buat macam ni

1. Pi enjin carian such as GOOGLE or YAHOO
2. Type "Tutorial daftar nuffnang interface baru"....or something like that la ok.
3. Follow jek tutorial tu 


Memang dah menyimpang jauh dari tajuk entry ni kan =p (bueekkk). Sebenarnya Lezza nk story salah satu cara nk tingkatkan earning dari nuff. Ada banyak cara...jeng jeng jeng...dan salah satunya adalah dengan menyertai SEGMEN khas ini. Segmen ni memang dibuat khas untuk korang tingkatkan earning nuffnang korang. Then, sesiapa yang tengah ada banyak CPUV dari nuffnang tu..cepatlah join sebelum tarikh tutup penyertaan =p. Macam mana nak sertai?...senang je. KLIK DISINI, follow syarat2 segmen yang mudah yang amat ini..Muah muah =p