Contest : lailai~ Follow Mehh By Aina



Hai....nampak x header comel kat atas. Itu BUKAN pic Lezza..haha. Itulah penganjur contest ni, Aina. Jangan x tau..Lezza dapat jemputan khas dari owner contest untuk join contest pertama dia. Contest ni pun baru mula....so, jom la kita join ramai2. Untuk support sesama blogger. Klik banner kat atas untuk join oke. Lezza dah linkkan ke blog Aini. Nak tahu syarat2 dia? Senang, gampang yg amat.



TERMS :

♥ Folow Blog Aina ! Tekan je Follow atas nun .
♥ Follow Twitter Aina ! HERE
♥ Add Facebook Aina ! HERE
♥ Post New Entry Entitled ( lailai~ Follow Mehh By Aina )
♥ Post Link Entry Ni Dekat Timeline FB Anda 
♥ Copy + Paste Banner COMEL tu 
♥ Letak Link Entry Anda Tu Dekat Comment Entry Ni 




Kan Lezza dah bagitau, senang je..x payah nk klik banyak2 kat sponsor2 (macam lain2 contest), alih2 x menang pun =p. No hurt feeling owner contest2 lain k. Ni just opinion Lezza je ok. Rasa kadang2 macam nk merajuk pun ada dalam dunia contest or give away ni. Syarat2nya ya ampun. Banyak gila dengan senarai sponsor yg maha banyak. Jenuh nk klik, at the end habuk pun x dak. Lezza rasa ni pun maybe contest or Give Away yg terakhir Lezza nk join untuk tahun ni. Kita tengok pulak arena contest ni macam mana next year. ** Lezza sgt yakin yg rezeki tu tuhan yang tentukan =)

Oke, berbalik pada contest yang adik Aina ni buat...rasanya semua syarat Lezza dah ikut cuma syarat ke-3 tu. Lezza baru buat akaun FB...dok tenung lama2 kat FB aina, Lezza x jumpa button add friend. Hurmm..nanti Lezza jumpa, Lezza add lah. Boleh dak?? Thanks sebab sudi ajak Lezza join.

Ha, satu lagi. Lezza pun peminat kpop. Suka gila ngan SNSD, SUJU, SS501. Dalam group SNSD, Lezza suka gila Kwon Yuri. So beautiful la...hehe.



Satu lagi kipas susah mati Lezza, Kim Hee Chul daru SUJU......comelnyeee


Oke....Lezza dah melalut panjang. Padahal kena buat entry pasal contest, bukan feveret artis korea..hehe. hope Aina accept penyertaan ni k.

1 comment:

Aina Munira said...

Thank sebab join contest saeng ea unnie , nanti Aina umumkan yaa :D