Penemuan Kalimah Allah dalam klip "Oppa Gangnam Style"

Assalammualaikum semua....Lezza rasa tajuk entry ni agak panas. Lezza sendiri pun terkejut dengan benda ni. Nak kata Lezza suka lagu ni, x la jugak..tapi kalau dah lama2 dok dengar, ternyanyi la jugak kan. Actually tadi masa blogwalking, Lezza terbaca artikel ni dalam sebuah blog. So, Lezza nk share la dengan pembaca2 blog Lezza pulak. Oke, macam ni. Korang tengok dulu pic kat bawah ni...


Korang boleh bukak you tube and type la MV "Oppa Gangnam Style". Then, korang jump ke durasi lebih kurang 1:21 ke 1:22....gambar tersebut dicelah2 pokok. Sebelah perempuan yang main mainan pusing2 tu. Nak lebih jelas, tengok pic kat bawah ni, yang Lezza dah besarkan. 


Lezza tak nk komen apa2 pasal benda ni. Semuanya adalah hak individu untuk menilai. Lezza just nk share apa yang Lezza jumpa. Itu aja..peace =)

5 comments:

tiera said...

salam..gangnam style tu ape ye..:)

Leeza said...

Itu adalah nama wilayah kat Korea....lagu ni berkaitan cara hidup orang kat sana =)

Princess Feyqa said...

aah nampak mcm ALLAH..

gangnam tu tmpt yg begitu moden mcm kl! saya dh smpai situ..

Leeza said...

bestnya Feyqa..dah pergi gangnam.

Anonymous said...

Tu kebetulan je. Kalau kite tgok jauh sangat.Tu semua org yang dengki dan benci korea , that why depa cari point mcm tu. Pkir dengan matang. Jangan nak pandang buruk je kt org -_-