Nuffnang nak bagi USD50,000

Assalammualaikum semua...Apa khabar? Sihat..Hari ni Lezza nk join satu contest yang dibuat oleh nuffnangX. Hadiah dia memang gempak habis. Jom kita kasi tengok iklan kat bawah ni.






See, banyak tu USD10,000. Nak join contest ni senang ja, klik SINI. Tapi sebelum lezza ajar macam mana nak join, jomlah follow blog Lezza kat nuffnangx ni dulu. Hameh..hameh, tapi Lezza x paksa pun. Seiklasnya lah ok. Meh sini Lezza nk ajar macam mana nk follow blog Lezza.

1. Login kat SINI. Nanti korang akan nampak page kat bawah ni.




2. Sign in guna facebook or email. Tapi memandangkan ramai yang dah ada facebook, Lezza tunjuk macam mana guna fb jelah ye. Klik Sign in with Facebook. Tapi rasanya kalau email pun sama je kot. Follow je instruction dia. 





3. Don't save device


6. Go to App



7. Type nama blog Lezza kat ruangan yang disediakan. http://misslyzeer.blogspot.com



8. Klik kat button sebelah ruangan tadi.



9. Tekan je follow



10. Dah siap...Nampak ja macam banyak sangat step kan. Tapi sebenarnya, just klik2 ja. Lezza letak banyak step sebab nk memudahkan korang faham. Itu je. Anyway, thanks sebab follow. Nanti Lezza buat tuto macam mana nk join contest ni ok =)

Ok, sesapa yang dah join contest ni and nk promote korang guna tutorial Lezza ni..... buat macam ni

Tekan Ctrl and C serentak

Satu lagi...hehe, jangan la lupa kreditkan ke blog ni ye. Then..ni khas untuk blogger je k, kalau korang dah follow blog Lezza, jangan lupa leave komen kat ruangn komen. Nanti bolehla Lezza follow blog korang pulak kat nuffnangx. Love you all. Muah muah =)