Kurus dengan "Jessica SNSD exercise"

Assalamualaikum kepada semua reader blog "Lezza De Blog". Happy x korang masuk blog ni? Macam2 ada kan? Jumpa x apa yang korang cari?  Kalau korang dah sampai ke artikel ni maksudnya korang mestilah tengah mencari exercise2 yang sesuai untuk korang buat in order untuk kuruskan badan kan. Actually benda ni Lezza dah tahu lama, or korang pun dah tahu. Tapi, kita just share2 la kat sini kan. Mana tahu sesuai dengan korang. Lezza just menyampaikan informasi dan maybe membantu sedikit sebanyak korang yang sedang menghadapi masalah berat badan.

Salah satu cara adalah dengan Jessica SNSD exercise ni. Nama lain exercise ini adalah Jessica's Golden Hip Kick. Exercise ini sangat sesuai dengan mereka yang ingin mengecilkan bahagian punggung dan pinggang. Depends kepada pendapat masing2, ada sesetengah orang suka punggung besar, ada yang suka buntut kecik. Ok, dari Lezza merapu panjang pasal buntut ni, jom kita layan gambar dan video kat bawah ni.


Around 2008- Promosi lagu  "Kissing You"


Now-2012


See pic kat atas..nampak beza x? Memang beza pun...Berat Jessisa  terkini adalah 43kg dengan ketinggian 163cm. Sangat kurus sebenarnya, tapi as seoranga artis mereka terpaksa bekerja keras untuk sekurus itu supaya kelihatan normal dikaca tv. (Membebel lagi aku ni). Jom tengok vid kat bawah ni pulak.

  
Apa korang tunggu lagi..dah dah mengadap blog Lezza ni. Pegi buat exercise ni cepat. Buatlah sekurang-kurangnya 3 kali sehari. Yang paling penting adalah tekad dan keyakinan diri. Ok, ada satu lagi, amalkan juga pengambilan makanan yang sihat. Semoga berjaya =)
p/s: Kalau semua orang obeses untuk dapatkan berat badan yang ideal, nescaya makin kuranglah kadar obesiti di Malaysia ni. Majulah sukan untuk negara =)

No comments: